Ege'de Son Söz

Karşıyaka, Enes Nalbantoğlu'yla anlaştı

TFF 3'üncü Lig'de 12 Ağustos'taki olağanüstü genel kurula İlker Ergüllü'nün tek aday olarak girmesinin beklendiği Karşıyaka, 7'nci takviye olarak uzun süredir görüştüğü 28 yaşındaki sol kanat Enes Nalbantoğlu'yla anlaştı.
Karşıyaka, Enes Nalbantoğlu'yla anlaştı
Haberler / Spor
21 Temmuz 2023 Cuma 12:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Transferde daha önce Kütahyaspor'dan stoper Erdinç Çepoğlu, 52 Orduspor'dan orta saha Sefa Küpeli, Vanspor'dan kaleci Haydar Yılmaz, Düzcespor'dan orta saha Emre Keleşoğlu ve forvet Yasin Ozan'ı alıp, Beşiktaş'tan 19 yaşındaki sağ bek Bilal Ceylan'ı kiralayan yeşil-kırmızılılarda Ayhan Gültekin, en az 6 takviye daha yapacaklarını söyledi. Gültekin, "Bizim amacımız Karşıyaka'ya hizmet etmek. İlker Ergüllü'yle toplantı yaparak birlikte yola devam kararı aldık. Kulübümüze layık, şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Hedefimiz 3'üncü Lig'de birlik beraberlik içinde direkt şampiyon olacak Karşıyaka" dedi.

FUTBOL İÇİN VEKALET
Karşıyaka'da 5.5 yıl kulübü yönetip olağanüstü kongrede aday olmayacağını açıklayan Başkan Turgay Büyükkarcı, güçlü bir oluşumla göreve talip olan İlker Ergüllü'ye futbolda transferler konusunda vekaletname verdi. Vekaletin basketbolu, voleybolu ve kulüp hesaplarını kapsamadığı, şu an kulüp gelirleri konusundaki karar mercisinin mevcut yönetim olduğu öğrenildi. 

Bu vekaletle futbolda transfer için acil olarak yapılması gereken harcamaları yapma yetkisi alan ancak kulüple ilgili vekaleti mevcut yönetimden alamayan Ergüllü'nün yarın birlikte hareket ettiği Nazım Torbaoğlu, Cenk Karace gibi camianın önemli isimleriyle görüşeceği belirtildi. Kulüpte halen futbol için loca ve basketbol için VIP kombine koltuk satışları sürerken, Ergüllü, taraftarlardan kombine ve loca almak için 12 Ağustos'taki kongre sonrasını beklemelerini istedi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz