Ege'de Son Söz

Karşıyaka Belediyesi’nin ücretsiz tamir hizmetine yoğun ilgi

Karşıyaka Belediyesi tarafından ilçede yaşayan 65 yaş üstü çınarlar için hayata geçirilen ücretsiz tamir ve tadilat hizmeti devam ediyor. Bugüne kadar 3 binin üstünde ileri yaşlı bireyin yararlandığı hizmet çerçevesinde evlerinde küçük arıza, tadilat, tesisat vb. sorunlarla karşılaşan çınarlara destek sağlanıyor. Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Birçok alanda olduğu gibi bu alanda da değerli büyüklerimizi yalnız bırakmıyoruz” dedi.
Karşıyaka Belediyesi’nin ücretsiz tamir hizmetine yoğun ilgi
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Haziran 2024 Cuma 11:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sosyal belediyecilik ilkesi çerçevesinde faaliyetlerine devam eden ve ilçede yaşayan her yaştan bireyin hayatını kolaylaştıracak çalışmalar üreten Karşıyaka Belediyesi ileri yaşlı vatandaşları evlerinde karşılaştıkları sorunlarda da yalnız bırakmıyor. Belediye tarafından 65 yaş üstü Karşıyakalı bireyler için hayata geçirilen ücretsiz tamir ve tadilat desteği yoğun ilgi görüyor.

3 BİNİ AŞKIN ÇINARA HİZMET
Bugüne kadar 3 binin üzerinde Karşıyakalı çınarın yararlandığı hizmet ile evlerde meydana gelen küçük arıza, tadilat, tesisat sorunları, tamir ve bakım ihtiyaçları gideriliyor. Tamamen ücretsiz bir şekilde verilen hizmetten 65 yaş ve üzeri yaş almış büyükler Karşıyaka Belediyesi ile iletişime geçerek yararlanabiliyor. Karşıyaka Belediyesi tamir, bakım ve arıza hizmetleri için 444 1 575 veya 0232 324 82 68 numaralı hatlardan iletişim kurulabiliyor.

“YALNIZ BIRAKMIYORUZ”
Vatandaşlardan yoğun bir şekilde talep aldıklarını ve geri dönüşlerin çok olumlu olduğunu belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “İlçemizde ikamet eden saygıdeğer büyüklerimizin yaşamını kolaylaştırmak, konforlu bir hayat sürmelerine katkıda bulunmak için her alanda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. 65 yaş ve üzeri büyüklerimize yönelik sunduğumuz evlerinde küçük arıza, tamir ve bakım ihtiyaçlarını giderdiğimiz hizmetimizle 3 binden fazla haneye girerek büyüklerimize destek sunduk. Birçok alanda olduğu gibi bu alanda da değerli büyüklerimizi yalnız bırakmıyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Şengül Uzun
23 Haziran 2024 Pazar 01:12
Hizmeti çok beğendim. Tebrikler. Bir mermerci olarak bu kapsamda yapabileceğim birşey olursa lütfen ulaşın. Zorlu mermer granit
Osman Adal Dursun
22 Haziran 2024 Cumartesi 23:29
Her gün deprem korkusu ile yaşarken belediyenin hiçbir çalışma yapmadan kayıtsız kalması ne kadar doğru.Bir kat ilavesi verilse emin olun belediyeye yük olmadan 2yılda karşıyaka dönüşür.Yoğuluk artan diyenler karşı tarafa baksın.Lütfen ciddiye alın.
Ayşe Özbudak
22 Haziran 2024 Cumartesi 22:37
Belediye Başkanımıxın görevi hayırlı uğurlu olsun. Bu hizmet çok anlamlı ve güzel. Keşke Bayraklı Belediyesi de örnek alsa mutlu olurum. ??????
Mualla kandemir
22 Haziran 2024 Cumartesi 19:03
Çok beğendim..teşekkürler başkanım.
Sefer Yılmaz
22 Haziran 2024 Cumartesi 17:16
Değerli bşkanın çok Değerli hizmetleri için teşekkür eder ilgili ekibini tebrik ediyorum sağlıcakla kalın
Kazim erkaya
22 Haziran 2024 Cumartesi 12:58
Ben Buca da oturuyorum Karşıyaka belediyesinin bu türden yaklaşımı her türlü takdire değer Bravo bravo… Sayın başkanı ve ilgilileri kutluyorum
İbrahim Güner
22 Haziran 2024 Cumartesi 12:41
Bazı evlerdeki artezyen suyu analizleri düzenli periyotlarla belediye tarafından yapılsın
Cengiz Oluk
22 Haziran 2024 Cumartesi 12:15
Sayın başkanımıza bu hassasiyet gösteren çalışmalarından dolayı teşekkür ederim başarılar diliyorum
Turan Üstçoban
22 Haziran 2024 Cumartesi 12:00
Çok iyi düşünülmüş bir proje olarak hayırlı olsun.
S. Güler
22 Haziran 2024 Cumartesi 10:23
Bu hizmet eski Başkan tarafından hizmete başlamıştı. Yemi başkanımızdan yeni hizmetler umutla bekliyoruz. Benim birkaç önerim olacak , Başkanımız dikkate alırsa biz Karşıyakalılar çok memnun oluruz ; 1. Karşıyaka ESHOT sokağında balıkçılara biz çözüm bulunsun ve çarşı kenarı sokaklara taşınmalı , koku Karşıyakalıları ve gelen yabancı ve yerli turistlerin yüzlerini ekşitmelerine sebep oluyor. Görüntü de cabası. 2. Karşıyaka çarşı sokaklarında Apartmanların dış boyaları çok eski okanlar, acayıp görüntü kirliliği oluşturuyor . Belediye tek başına veya sakinlerin desteği ile buna ivedilikle çözüm bulmalı. Daha temiz ve daha estetik bir Karşıyaka çarşısı için . 3. Çiğdem satışı Karşıyaka ve sahilde y a s a k l a n m a l ı ,tüketilmesi de. 4. Tüm Çarşı sokaklarına döşenmiş olan bu primitif taşlar kaldırılmalı , asfalt bile bundan daha iyi ve rahat . 5.Çarşı esnafın özellikle ipek pastanesi , peynirmatik ve manavların orta çağ satıcıları gibi avaz avaz bağırması yasaklanmalı . 6. Esnafın bangır bangır yüksek sesle müzik açması engellenmeli. 7. Konteynerler gibi ,boş olan araziler de periyodik olarak çöplerden temizlenmeli ve ikaçlanmalı (eshot sokağı özellikle boğuyor) 7. Çarşı ringi hiç durmadan hizmet vermeli yaşlılar için , dolmasını veya daha fazla insan binmesini beklememeli bu son derece yanlış. Tramvay gibi durmadan gelip gitmeli , sahil tarafta doldun diye beklerken , yukardakiler ptt yanında bekleyenler eziyet çekiyorlar.veya tam tersi. Yol boyunca da indirip bindirsin. 8. Latife hanım köşkü akşam saat 20.00 de kapatıyor. Milletin tam akşam saatlerine gidip nefes almak isteyeceği saatler . Bu nasıl bir akıl tutulması , olacak şey değil Karşıyaka''nın göbeğinde , üstelik Belediye mekanları bu kadar az ve yetersizken. 9. Çay kahve fiyatları çok çok pahalı. Muğla Dalaman’da bir Belediye tesisi çayı 1 (bir) TL ye satarken , Karlıyskada nasıl 10TL olabiliyor ? Daha da var yazmak istediklerim , bu yazdıklarım olumlu karşılık bulursa onlsrı da dike getiririm ilerki zamanda. Teşekkürler . Saygılar .

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz