Ege'de Son Söz

Karavan parkı sorununa kalıcı çözüm

İzmir Büyükşehir Belediyesi, şehrin göz bebeği İnciraltı’nda yaşanan karavan parkı sorununu çözdü. İnciraltı Terminali içinde oluşturulan tekne ve karavan parkı önümüzdeki günlerde hizmete girecek.
Karavan parkı sorununa kalıcı çözüm
Haberler / Yerel Yönetimler
15 Temmuz 2024 Pazartesi 09:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi, karavanların oluşturduğu park sorununu çözmek, karavan sahiplerinin güvenli ve konforlu konaklamalarını sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor.  İnciraltı ve Karşıkaya’da toplam 453 karavan tahliye edilirken yeni karavan park alanları da hizmete giriyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Ulaşım Projeleri Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje kapsamında şehir merkezinde hem doğasıyla İzmirlilerin hem de turistlerin ilgi odağı olan İnciraltı’nda tekne ve karavan park alanı oluşturuldu.

64 tekne, 93 karavan parkı
İnciraltı Terminal alanı içinde yapım çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan park alanı önümüzdeki günlerde hizmete girecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki İZELMAN AŞ tarafından işletilecek park alanı 64 tekne, 93 karavan kapasiteli olacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Ahmet özek.
18 Temmuz 2024 Perşembe 16:11
Karavan parkı ile karavan kampı farklı yerler. Karavan parkında konaklama kabul edilmemeli. Karavan kampı ise konaklama şartları oluşturulmuş yerler. Bir şehre gelen karavan parkında değil karavan kampında kalmak ister. Karavan parkı şehrin herhangi bir veya sayıca daha fazla karavan parkı oluşturulabilir.
Arif
15 Temmuz 2024 Pazartesi 23:14
Millet niye karavanda kalıyor diye soran yok. Bu gidişle binlerce kişi önce karavanda sonra da çadırda kalmak zorunda kalacan. İzmir bb. Toplu konut seferberliği başlatıp yıllık 50bin 1+1 ve 2+1 üreterek talep sahiplerine kooperatif usulü satmalıdır.
Sir alex ferguson
15 Temmuz 2024 Pazartesi 18:05
eğer karavan daha çok açılacaksa ben evi satar karavan alırım daha iyi ufak kirasını öder takılırım.
ANKARA
15 Temmuz 2024 Pazartesi 11:58
İste Çözüm Budur Bize Boyle Cozümlerle Gelin... 453 Karavan Tahliye Edilmis 93 Karavanlik Cozüm Sunulmus... İste Buyuksehir İste Muthis Devasa Kalici Cozüm... Allah'im Sen Bu Memleketi İs Bilmeyenlerden KORU... Amin... Cozüme Bak Yaaaa...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz