Ege'de Son Söz

Karabağlar’da kongre panoraması… İlçe Başkanı Sözüpek: Kazanan-kaybeden ayrımı yok!

Seçim sürecinde yaşandığı iddia edilen tartışmaları değerlendiren ve birlik beraberlik mesajı veren Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar İlçe Başkanı Bülent Sözüpek, “İlçemizde 8 mahallemizde çift listeli yarış gerçekleşti. Oldukça demokratik bir süreç işliyor. Karabağlar’da sandık sonucunda kaybeden ya da kazanan diye bir ayrım yoktur. Gerçekleştirdiğimiz seçimler parti içindeki bir yarıştır. Sonuçlar ne olursa olsun kazanan partimizdir” ifadelerini kullandı.
Karabağlar’da kongre panoraması… İlçe Başkanı Sözüpek: Kazanan-kaybeden ayrımı yok!
Haberler / Politika
14 Temmuz 2023 Cuma 13:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ – Cumhuriyet Halk Partisi’nde devam eden kongre süreci takvimi İzmir’de de mahalle delege seçimleri ile hız kesmeden sürüyor.

Birçok ilçede seçimler kıran kırana gerçekleşirken Karabağlar’da da seçimlerin yarısından çoğu geride kalmış durumda. Zaman zaman tartışmalar ile gündeme gelen ve kavga iddialarının konuşulduğu Karabağlar’da kimi mahallelerde çift liste kimi mahallelerde ise uzlaşı listeleri yer alıyor.

Karabağlar İlçe Başkan Mehmet Türkbay’ın milletvekilliği adaylığı için istifa etmesi sonrası göreve gelen CHP Karabağlar İlçe Başkanı Bülent Sözüpek, yaşanan süreçle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sözüpek açıklamasında “Biz 43 mahallede seçimlerimizi tamamlamış durumdayız. Bu süreçte sadece  1 mahallede seçimler iptal oldu. Diğer mahallelerimiz için ‘Karabağlar’da gerginlik var’ denilse de her şey yolunda gidiyor. Uzlaşı ve birlik beraberlik içerisinde seçimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Önümüzde 15 mahallemizde daha seçim gerçekleşecek. Bunların arasında çift liste olanlar da mevcut uzlaşı listeleri de mevcut. Şu ana kadar ilçemizde her şey yolunda gidiyor” ifadelerini kullandı.

KAZANAN PARTİMİZ OLACAK
Yarışın gerçekleştiği ilçelerde de  demokratik bir süreç işlediğini vurgulayan Sözüpek, “İlçemizde 8 mahallemizde çift listeli yarış gerçekleşti. Oldukça demokratik bir süreç işliyor. Karabağlar’da sandık sonucunda kaybeden ya da kazanan diye bir ayrım yoktur. Gerçekleştirdiğimiz seçimler parti içindeki bir yarıştır. Sonuçlar ne olursa olsun kazanan partimizdir. Demokrasi havasında şölen halinde geçimlerimiz gerçekleştiriliyor” diye konuştu.

HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Kendi hedeflerinin partinin yerel seçimlerde başarılı olması olduğunu belirten Sözüpek, “Bizim önceliğimiz yerel seçimlerdir. Hedefimiz yerel seçimlerde kazandığımız ilçelerimizi koruyarak üzerine yeni ilçeleri Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliği ile tanıştırmaktır. Biz parti içi yarışımız bittikten sonra daha güzel ülke için omuz omuza  hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

PARTİLİ
14 Temmuz 2023 Cuma 21:56
SEN KONUŞURKEN HEVAL ABİNDEN İZİN ALDIN MI ÇAKMA BAŞKAN YİNE KANDRCAKMISINIZ HER KESİ İŞ SÖZÜ İLE İZMİRİ REZİL ETTİNİZ BİR DÖNEM DAHA SİZİN GİBİLER YÖNETEMEZ İZMİRİ BUNUDA TUNÇ ABİNE SÖYLÜYORUM..NE KADAR MUHTAR VAR EŞİNİ ÇOCUGUNU HATA KENDİSİNİ BİLE İŞE ALMIŞSINIZ SADECE SİZE KARŞI KONUŞMASIN DİYE
Alo
14 Temmuz 2023 Cuma 19:59
İnandırıcı değil yuvarlak laflar gaz almalar güven verin gerçek olun
Delege
14 Temmuz 2023 Cuma 18:07
Biz yanlış biliyoruz,seçimlerden hemen sonrasında belediye başkanları ve parti yöneticileri kendilerine ve genel merkezi destek verecekleri delegelerin seçilmesi her türlü yol yapıldı,keşke sizin dediğiniz gibi olsaydı...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz