Ege'de Son Söz

Kamu ihalelerini yapıyordu… Mahkemeden konkordato kararı!

İzmir'de pek çok alt yapı projesinde imzası olan, vergide altın madalyalı Atak İnşaat hakkında verilen konkordato kararı mahkeme tarafından uzatılırken şirketin alacaklılarına çağrıda bulunuldu.
Kamu ihalelerini yapıyordu… Mahkemeden konkordato kararı!
Haberler / İş Dünyası
5 Aralık 2022 Pazartesi 08:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Metehan UD / EGEDESONSÖZ – Yaşadığı ekonomik kriz sonrasında konkordato talebinde bulunan İzmir merkezli Atak İnşaat Ticaret Turizm Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi ile ilgili mahkeme yeni kararını açıkladı.

İzmir 2. Asliye Ticaret Mahkemesi şirket sahiplerinden Sülhettin Atak ve şirket hakkında iki yıl önce verilen kesin mühlet kararının iki ay daha uzatılmasına, takiplerin önlenmesine, ihtiyatı tedbir kararlarının durdurulmasına, gayrimenkuller ve üretim araçlarının dava sonuna kadar devrinin önlenmesine karar verdi.

Şirketin alacaklılarına ve borçlularına yapılan duyuruda konkordatonun tasdikine ilişkin duruşmanın 28 Aralık 2022 tarihinde yapılacağı ilan edildi.

VERGİDE ALTIN MADALYALI!
1994 yılından beri faaliyette bulunan şirket çok sayıda altyapı projelerine imza atmıştı. Sabuncubeli Tüneli'nin, Bayraklı Belediyesi’nin ana hizmet binasının fere kazık zemin işlemlerini yapan şirket ayrıca Konak Tüneli, Hilal Aktarma İstasyonu İnşaatı, Akıncılar Alt Geçidi’nin projelerinin inşaatında da yer aldı. Şirket, büyükşehir belediyeleri, karayolları genel müdürlüğü, devlet su işleri genel müdürlüğü ve il özel idarelerinin 200’e yakın projesini de hayata geçirdi.  Şirketin 2001 yılında vergide altın madalya kazandığı da öğrenildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz