Ege'de Son Söz

İzmir sandığında ne sonuç çıktı?

Özgür Özel’in yeni genel başkan seçildiği CHP Kurultayı’nda İzmir delegasyonunun oy kullandığı sandıkta çıkan sonuç netleşti. Sandıklarda ilk tur ile ikinci tur arasında farklılık olduğu görüldü.
İzmir sandığında ne sonuç çıktı?
Haberler / Politika
5 Kasım 2023 Pazar 03:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ- CHP 38’inci olağan kurultayı Grup Başkanı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel’in zeferi ile sonuçlandı.

İzmir’i kurultayda temsil edilen 56 delege ise 15 ve 16 no’lu sandıklarda oylarını kullandı. 15 no’lu sandıkta İstanbul delegeleri ile oy kullanılırken 16 no’lu sandıkta Karabük, Kahramanmaraş, Kars, Kastamonu ve Kayseri delegeleri ile birlikte oy kullanıldı.

İlk turda 15 no’lu sandıkta Kılıçdaroğlu 39 oy, Özel 21 oy aldı. 16 no’lu sandıkta Kılıçdaroğlu 34 oy, Özel 25 oy alırken 1 oy geçersiz sayıldı.

İkinci turda ise 15 no’lu sandıkta Kılıçdaroğlu 28 oy, Özel 31 oy alırken 1 oy geçersiz sayıldı. 16 no’lu sandıkta Kılıçdaroğlu 31 oy, Özel 28 oy aldı.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

İZMİRLİ
5 Kasım 2023 Pazar 21:30
Parti iç bir ders verildi şimdi sıra yerel yönetimlerde ders verme sonra parti bir silkilenecek ve o zaman düzelmeye başlıyacak...
Partili
5 Kasım 2023 Pazar 18:08
İzmir il başkanı Kılıçdaroğlu dedi ve listelerini sundu.Birde baktım ki sabah O5 .00 civarında ilk paylasanlar onlar oldu.
sezarın hakkı sezara
5 Kasım 2023 Pazar 12:19
Doğrular isimli arkadaş iki gündür bozuk plak gibi aynı şeyşi söylüyor. kardeşim CHP li değilsen niye yazıyorsun buraya? CHP li olmayan adam gelip bir zahmet yorum yapmasın buraya. Ha çok hesap sormak istiyorsanız ülkenin durumu için hesap sorun . Hak hukuk ve adalet için hesap sorun . 15 milyon küsür sığınmacı için hesap sorun ! bunlar için hesap sormuyorsunuz yok neymiş sadullah erginmiş bilmemneymiş. yahu kardeşim ülkedeki son derdiniz olsun bunlar.millet evinin kirasını veremiyor. hergün ev sahibi kiracı cinayetleri çıkıyor. milletin derdi boş muhabbet.
mehmet
5 Kasım 2023 Pazar 10:53
DÜNÜ YAŞADIK GÖRDÜK BUGÜN VE YARININ NE GETİRECEĞİ BELİRSİZ MEMLEKETE VE MİLLETE HAYIRLIN OLSUN DİYELİM ................
Doğrular
5 Kasım 2023 Pazar 09:10
CHP’deki değişimciler neyi değiştirecekler? Neye itiraz ettiniz? Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı için ağladınız, Sadullah Ergin, Ankara’dan aday olduğunda sustunuz. Şimdi neyin kavgasını veriyorsunuz? Hangi yanlışa, yanlış dediniz? Ne garip bir parti...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz