Ege'de Son Söz

İzmir’in turistik ilçesinde yüksek gerilim!

İzmir’in turistik ilçelerinden Foça’nın merkezinde bir grubun saldırısı sonrasında çok sayıda kişi yaralanırken bir işletme de zarar gördü. Saldıranlar arasında Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı’nın yeğeninin ve şoförünün de yer aldığı iddia edilirken Başkan Fıçı’nın karakola giderek sürece müdahil olduğu öğrenildi. Başkan Fıçı iddialarla ilgili de ‘dedikodu’ değerlendirmesinde bulundu.
İzmir’in turistik ilçesinde yüksek gerilim!
Haberler / Güncel
27 Haziran 2024 Perşembe 13:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ – Olay, İzmir’in Foça ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre iki gün önce Foça’nın merkezinde iki grup arasında ‘kız’ meselesinden dolayı kavga yaşandı. 

Kavga sonrası Gerenköylü olduğu ileri sürülen kalabalık grup ise ilçe merkezine gelerek kendilerine saldıranları aradı ve bazı kişileri darp etti. Darp edenlerin ellerinde sopa ve kazma kürek olduğu kaydedildi. Saldıranlar  arasında gençlerin yanı sıra 30-35 yaşlarında kişilerin de olduğu öğrenildi.

Saldırıdan kaçanların bir tanesinin ise Foça Belediye başkan aday adayı Kerem Yangöz’ün annesine ait kafeye sığınırken saldırgan grup, kapı ve pencereleri kırarak işletmeye zarar verdi.

Her iki grubun da birbirinden şikâyetçi olduğu öğrenildi. Gözaltına alınanlar emniyetteki ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.



BAŞKANIN YEĞENİ DE ARALARINDA İDDİASI
Saldıranlar arasında Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı’nın yeğeni ve aynı zamanda Gerenköy eski belediye başkanı Orhan Bora’nın oğlu ile seçim sürecinde Başkan Bora Fıçı’nın şoförlüğünü yapmış olan kişinin de olduğu ileri sürüldü. Başkan Bora Fıçı’nın saldıranların serbest bırakılması için karakola gittiği ve bizzat sürece müdahil olduğu da öğrenildi. 

BAŞKAN FIÇI: BOŞ MUHABBET HEPSİ!
İddialarla ilgili ulaştığımız Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı ise, “Boş muhabbet hepsi. Burada dedikodu sürekli var. Böyle bir şey için aranmak doğru değil. Bunun haber değeri yok. MHP’nin dile getirdiği şeyler haber mi olacak? Açıklama yapacak ve ciddiye alınacak bir durum yok” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Sadık başyiğit
30 Haziran 2024 Pazar 11:06
Focada bu tür olaylar kaygi ile karşılanırdı şimdi olağan oldu hiç kimse bu kişilere arka çıkmamalı
Bir Dost
28 Haziran 2024 Cuma 18:41
Ben tanıyorum sayın fokaili Siyasi başkan yardımcısı dükkandan hicazet veriyor
Fokaili
28 Haziran 2024 Cuma 16:20
Başkanım Serkan kaplan isminde danışmanınız var mı ?
Foçalı
28 Haziran 2024 Cuma 10:56
Başkanım 55 vukuatın kaldı her ay bir tane yazıyorum 5 yılı iyi değerlendir :)
MAFYA
28 Haziran 2024 Cuma 10:16
MAFYA CHP
TEBRİKLER
28 Haziran 2024 Cuma 10:13
İZMİR BİTMİŞ CHP NİN ELİNDE YİYİN BAKALIM
Orhan
28 Haziran 2024 Cuma 10:08
Cidden belediyenin de Foçanın da çivisi çıkmamış yok etmişler belediyeye gidiyorum sol en köşede siyah camlı odada imar müdürü mü ne varmış toplamış yanına çalışanları kahkaha atıyor bizde salak gibi evrak imzalansın da gidelim diye bekliyoruz anladık başkanım sen suratsızsın imar müdürün güzel gülüyor kahkaha atıyor devam etsin günün sonunda gıdıklanınca da böyle boş muhabbet diye yorum yap
Vatandaş
28 Haziran 2024 Cuma 09:51
Başkanım şu yerleşkede içeri girince sol köşede oturan teyzelere dermisin Çiğdem ve meyve yemekten vazgeçsinler birde sürekli kahkaha atıyorlar Çarli ve melekler grubu
ilknur
27 Haziran 2024 Perşembe 21:41
ya beş ay dolmadan bu hanımefendinin beşinci vukuatı... nereden buldular bunu? kim tavsiye etti ise özgür beye hesap versin..
vatandaş
27 Haziran 2024 Perşembe 18:44
CHP VAR DİYE OY VERMEYE DEVAM EDİN..İZMİR BİTTİ

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz