Ege'de Son Söz

İzmir'in kalbinde silahlı-bıçaklı kavga!

İzmir'in Konak ilçesinde, iki grup arasında çıkan kavgada bir kişi bıçakla, bir kişi de darp sonucu yaralandı. Olay sonrası 4 şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
İzmir'in kalbinde silahlı-bıçaklı kavga!
Haberler / Güncel
7 Haziran 2024 Cuma 08:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, iki grup arasında çıkan bıçaklı ve silahlı kavgada M.E.(37) darp sonucu, Ş.E.(27) ise bıçaklanarak yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis ekipleri olaya karışan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalar sonucunda olaya karıştığı belirtilen E.A.(19), İ.A.(41), M.A.(17) ve M.A.'yı (16) gözaltına alındı. Meydana gelen olayda, İ.A.'nın pompalı tüfekle, E.A.'nın ise tabanca ile havaya ateş açtığı, M.A.'nın bıçaklama olayını gerçekleştirdiği öğrenildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

düşünce suçlusu hapiste eşkiya sokakta
7 Haziran 2024 Cuma 14:28
Sadece alsancak değil, tüm türkiye suçlu cenneti oldu, bu kadar rahat suç işlenen yer yoktur herhalde, sağolsun akp 22 senede ülkeyi artık rahat rahat doktor dövüyoruz, sağa sola ateş açıyoruz diyenlerin ortalıkta rahat rahat gezdiği bir yere çevirdi. Düşünce suçu işleme yeter, istediğin gibi eşkiyalık serbest.
SUÇLAR CEASIZ SUÇ MAKİNELERİ SERBEST
7 Haziran 2024 Cuma 14:25
AKP SAYESİNDE BU TÜR SUÇLAR CEAZSIZ KALIYOR, ADAM SAĞA SOLA ATEŞ AÇIYOR, ADAM YARALIYOR, BIÇAKLIYOR SONRA İFADE VERİP SALINIYOR, BU ŞEKİLDE SUÇLAR CEZASIZ KALDIKÇA ŞEHİR EŞKİYALARI DURMAZ, TRAFİKTE HER YERDE TOPLUMA SALDIRIR DURUR, RAHATSIZ EDER. ACİLEN BU SUÇLARA ÇOK AĞIR HAPİS VE İLAVE PARA CEZALARI GELMELİDİR.
Gözlemci
7 Haziran 2024 Cuma 13:41
İki adım ötede Sevinç Pastanesi önünde devamlı emniyet güçleri var. Nasıl oluyor da pompalı tüfekle gezen mafya artığı serserileri engelleyemiyor? Ne işe yarıyor bu güçler? Güçleri yürüyüş yapan gençlere mi yetiyor?
izmir'li
7 Haziran 2024 Cuma 12:52
boş boş yorum yapmayın CHP ne alaka elinde pompalı tüfekle ateş açan 16 yaşındaki şehir eşkiyasını içeriye alamasınlar ondan sonra CHP. bu adam bir gün elinde silahla karşınıza çıktığında dersiniz nerede bu ülkeyi yöneten CHP diye.......
7 Haziran 2024 Cuma 12:00
Chp milletvekili mahkumlar rahat değil diyor
7 Haziran 2024 Cuma 11:43
CHP ne alaka?
7 Haziran 2024 Cuma 10:47
batıya açılan pencere,chp'nin kalesi güzel izmir :))
7 Haziran 2024 Cuma 09:48
Memleketi çeteler sarmış.İzmir'in merkezinde pompalı tüfekler,tabancalar,güç savaşları...Bu eşkiyalar üç gün sonra yine aramızda olacaklar ve yine tehdit şantaj gasp haraçla geçinecekler,yazıklar olsun...Cezalar yetersiz ve caydırıcı değil.
BİR FERYAT
7 Haziran 2024 Cuma 09:03
İzmir sokaklarının artık güvensiz olduğunu defalardır buradan haykırıyoruz. ilgililer neden buna bir çare bulamıyor acaba? Ben bir baba olarak, her akşam oğlum eve dönene kadar bunun olumsuz psikolojisini yaşamak zorunda mıyım?
7 Haziran 2024 Cuma 08:56
alsancak artık normal insan gibi gezebileceğimiz bir yer olmaktan çıktı. Aklı olan insan alsancağa gitmez. kimvurduya gitmekten iyidir.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz