Ege'de Son Söz

İzmir'de laf atma cinayeti!

İzmir'in Konak ilçesinde, laf atma nedeniyle çıkan bıçaklı ve silahlı kavgada Çağlar Kırmızı (32) hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
İzmir'de laf atma cinayeti!
Haberler / Güncel
24 Temmuz 2024 Çarşamba 12:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, dün saat 23.30 sıralarında Saygı Mahallesi Samsun Caddesi'nde meydana geldi.

Çağlar Kırmızı ile arkadaşı F.Y. (42), iddiaya göre sokaktan geçen B.D. (18) ile kardeşi E.D.'nin (17) yanındaki kız arkadaşlarına laf attı. Bu nedenle 2 grup arasında çıkan tartışma bıçaklı ve silahlı kavgaya dönüştü. Bıçaklanan ve vücudunun çeşitli yerlerine 8 kurşun isabet eden Kırmızı yerde kalırken, arkadaşı F.Y. ise tabancayla ayağından yaralandı. Bacağından bıçaklanan B.D. ve E.D. kaçtı.

İhbarla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan Çağlar Kırmızı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. F.C.'nin sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi.

Polis, B.D. ve E.D.'yi kısa sürede yakaladı. B.D., hastanedeki tedavisinin ardından emniyete götürüldü. Gözaltına alınan şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Öte yandan ölen Kırmızı ile arkadaşı F.Y. ve B.D.'nin çok sayıda suç kaydı olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

vergilius
24 Temmuz 2024 Çarşamba 16:46
insan hakları, mülteci hakları vb haklardan söz edenler hava kararınca basmaneden öteye geçsinler, aynı gün tüm ideolojilerini terkederler. her yer bunlarla dolu. hapı, uyuşturucuyu çeken zombiler ağzında köpüklerle dolaşıyor. güvenlik mi????
24 Temmuz 2024 Çarşamba 16:40
Çok sayıda suç kaydı olan gebermiş. Ne dert ediyorsunuz?
Uyar Uyaroğlu
24 Temmuz 2024 Çarşamba 16:05
saç tıraşı habere dair birçok konuda aydınlandırıyor bizi maalesef ki.
24 Temmuz 2024 Çarşamba 14:55
Bu türler suç makinesi, uyuşturucu, gasp, yaralama, haraç, hırsızlık... her türlü suç-sabıka var. Yaşları 15 ten başlıyor ve yanlarında bıçak,hatta tabanca bulunduran tipler. Niye bakıyorsun diyeni düşünmeden bıçaklayıp-öldürebilecek tipler.Bunlar içeride yatıp çıksa da meslek sahibi olmayan bu kişilerin yapacağı bir iş yok.Hapisten çıktıktan sonra da yine suç işleyecek,yine birilerinin başını-canını yakacak.
Soru İsareti
24 Temmuz 2024 Çarşamba 14:06
Acaba bizim milletvekilleri yanlis mi anladi;reis dedi ki sokaklari mafyadan temizleyiniz bizim vekiller sokak hayvanlari diye evcil dostlari mi anlamislar...
BİLGİ
24 Temmuz 2024 Çarşamba 14:05
Bu hukumet sokak hayvanlariyle ugrasacagina sokak mafyalariyla ugrasmali...
BASKENT
24 Temmuz 2024 Çarşamba 14:04
Saat 23 de polis nerede saklaniyor mus.
ANKARA
24 Temmuz 2024 Çarşamba 14:04
Saat Gece 23:30 Ve Gultepe... Gurcesme Gultepe Kadifekale Esrefpasa Cimentepe Yenisehir Tepecik Basmane Gibi Alanlar İzmirin Sorunlu Semtleridir... Bu Semtler de Polis 24 Saat Devriye Gezmesi Arama Yapmasi Gerekirken Polis Ve Vali Asayis Sorununu Umursamamakta... Sehrin Gobegin de Pandemi Donemin de İzmir de Hem de Sokaga Cikma Yasagi Oldugu Donem de İstanbul Emniyet Mudurunu Silahla Vurulmustu... Halen Nedir Bu İzmir deki Asayis Sorunu... İzmir Vekilleri Genel Baskalarinin Programlarina Katilip Sov Yapacaklarina İzmirin Sorunlarini Dile Getirmeliler... Sokaklar da Sokak Hayvani Tehlikesi Yok Sokaklar da Silahli İnsanlarin Tehlikesi Var... Polis Goreve Davet Edilmeli... Vali Bey Sorumlulugunu Yerine Getirmelidir.
24 Temmuz 2024 Çarşamba 13:01
Çok sayıda suç kaydı olan nasıl serbest geziyor? Bu kaçıncı olay?

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz