Ege'de Son Söz

İzmir'de kartel çatışması!

İzmir'in  Bayraklı ilçesinde, 2 kişi tarafından büfe önündekilere yapılan silahlı saldırıda Hüseyin Akgün (28), hayatını kaybetti, 1'i çocuk 2 kişi yaralandı. Olayın iki grup arasındaki uyuşturucu ticareti nedeniyle olduğu iddia edilirken, polis, otomobille gelip saldırıyı gerçekleştiren şüphelileri yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.
İzmir'de kartel çatışması!
Haberler / Güncel
23 Mayıs 2024 Perşembe 08:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Orgeneral Nafiz Gürman Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki bir büfe önünde meydana geldi.

İddiaya göre, plakasız bir otomobil ile gelen E.K.(30) ve M.D. (27) tabanca ile büfe önünde bulunan kişilere ateş açtı. Saldırıda büfe önünde bulunan M.A.Ö.(10) kasık bölgesinden, H.A.(32) sol kolundan, Hüseyin Akgün ise belinden yaralandı. Şüpheliler hızla olay yerinden kaçarken, M.A.Ö. yakınları tarafından Bayraklı Şehir Hastanesi'ne götürüldü. Olayda yaralanan Hüseyin Akgün ile H.A. olay yerine gelen ambulansla özel bir hastaneye sevk edildi. Hastanelerde tedaviye alınan yaralılardan, Hüseyin Akgün yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayda yaralanan M.A.Ö. ile H.A.'nın tedavisinin sürdüğü hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Yaşamını yitiren Akgün'ün cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, plakasız beyaz bir otomobil ile silahlı saldırıyı gerçekleştiren E.K. ile M.D.'nin, Hüseyin Akgün ve H.A. arasında uyuşturucu ticaretinden kaynaklı husumetli olduğu ileri sürüldü. Olay sonrası kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Ati mi ate mi?
23 Mayıs 2024 Perşembe 11:33
en az 3000 kişiyi darağacına göndermeden bu ülke huzur bulmaz. Birisi diktatörlük yapıp bunu yapsa bir müddet sonra arkasından söylemediklerini bırakmazlar. 12 Eylül de bayağı bir temizlik yapıldı gerçi arada masum bir iki kişi de gitti ama bak şimdi 12 eylülü ü yapanlar tu kaka, Oysa her yer terörist özentisi manyak doluydu bir sokaktan ötekine geçilmezdi
SOKAK
23 Mayıs 2024 Perşembe 10:27
Çeteleşme İzmir'de hızla artıyor. Bunu bu ve benzeri olaylardan anlamamak için aptal olmak gerekiyor. İzmir'de sokak güvenli bir yer değil artık. NOKTA
İZMİRLİ
23 Mayıs 2024 Perşembe 09:12
Millet başım belaya girmesin çoluğumun çocuğumun düzeni bozulmasın diye susar böyle embesiller de bak nasıl korkuttum sanır. Knedilerini dokunulmaz sanır :))

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz