Ege'de Son Söz

İzmir'de ışık söndürme eylemi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in “Asgari ücrete zam istiyorsanız, asgari ücret artsın istiyorsanız bu akşam saat 9’da başlıyoruz. Işıkları yakın, ışıkları kapatın” diyerek yaptığı eylem çağrısının ardından bazı vatandaşlar İzmir’den eyleme destek verdiler.
İzmir'de ışık söndürme eylemi
Haberler / Politika
9 Temmuz 2024 Salı 21:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında tüm Türkiye’ye eylem çağrısında bulundu. Akşam saat 21:00’i işaret ederek, “Asgari ücrete zam istiyorsanız, asgari ücret artsın istiyorsanız bu akşam saat 9’da başlıyoruz. Işıkları yakın, ışıkları kapatın. Işıklar uzaydan görülecek. Kendinizi gösterin, zam isteyenler ayağa kalksın. Zammı söke söke alacağız" dedi.

Özel’in açıklamalarının ardından İzmir’de eylemlere katılanlar oldu. Bazı evler akşam saat 21:00’de evlerinin ışıklarını açıp kapatarak eyleme destek verdiler.

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, ışık söndürme eylemlerine dair görüntüleri 'ya geçim ya seçim' sözleriyle paylaştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

ERBİL KIRBAŞ
10 Temmuz 2024 Çarşamba 08:26
evet chp pahalılıktan söz ediyor ve iktidar istiyor haklı olarak fakat Belediyelerin asli görevlerinden biri çarşı pazarı denetlemek değilmi pazarda fiyat kontrollerini marketlerde etiket kontrolünü yapsa halka birazdaha yardımcı olmazlarmı bunları yapsalar inanınki daha çok oy toplarlar.
barış koç
10 Temmuz 2024 Çarşamba 08:02
batıda 21.00'de hava henüz kararmamış ve insanlar evlerine dönmemiş oluyor. saat 22:00'de ve 2 dk süreyle yapılmalı. ama nerde bunu hatırlatacak vekiller danışmanlar. her biri yeni atanan belediye başkanlarını ziyaretteler...
Alsancaklı
9 Temmuz 2024 Salı 23:58
Kordonda kimsenin umurunda değil di çok komik bunlar Sevim koş koş eğlence var hahaha
ismail
9 Temmuz 2024 Salı 22:24
sacmasapan bir eylem ve sacmasapanlıklar

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz