Ege'de Son Söz

İzmir Adalet Komisyonu Başkanı belli oldu

İzmir Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı iken dinlenme odasındaki silahlı fotoğraflar sebebiyle yetkisi sonlandırılan Hakim Oktay Tabur yerine gelen isim belli oldu. HSK’nın yaptığı atamaya göre Adalet Komisyonu Başkan Vekili olarak görev yapan Hakim Gökberk Sunal, İzmir Adalet Komisyonu yeni başkanı oldu.
İzmir Adalet Komisyonu Başkanı belli oldu
Haberler / Güncel
4 Temmuz 2024 Perşembe 23:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ – İzmir Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı olarak görev yapan Hakim Oktay Tabur İzmir Adliyesi’nde bulunan dinlenme odasındaki silahlı fotoğrafların ardından hakkında soruşturma başlatılmıştı. Tabur’un soruşturma ile beraber başkanlık yetkisinin sonlandırıldığı da açıklanmıştı.

Başkanlık görevin için birçok isim gündeme gelmişti. Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSK) atamasıyla beraber Tabur’un yerine gelen isim belli oldu.

HSK’nın yaptığı atamaya göre; İzmir Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkan Vekili olarak görev yapan Hakim Gökberk Sunal, İzmir Adli Yargı Adalet Komisyonu yeni başkanı oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

SOKAK
5 Temmuz 2024 Cuma 08:12
Güzelim yurdumda öncelikle, "Hukuka Güvenirliği" ve yargıda " Tam Bağımsızlıkla" ilgili son dönemde oluşan olumsuz algıyı düzeltmeden, başka şeyleri konuşmanın çok da bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Son Sinan ATEŞ cinayetinin hukuki sürecini hayretler içerisinde hep birlikte izliyoruz.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz