Ege'de Son Söz

İşçilerle görüşen Başkan Tugay’dan ilk açıklama: Ara çözümler üretebiliriz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZENERJİ ve İZDOĞA şirketinde çalışan ve işten çıkarılan işçiler İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrasında açıklamalarda bulunan Tugay, ara çözüm önerisi sunabileceklerini belirtti. Tugay ayrıca işçileri anlayışlı olmaya davet etti.
İşçilerle görüşen Başkan Tugay’dan ilk açıklama: Ara çözümler üretebiliriz!
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Haziran 2024 Pazartesi 17:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ozan EKİZ / EGEDESONSÖZ – İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı iştiraki şirketler olan İZENERJİ ve İZDOĞA işçileri işten çıkarıldıkları için eyleme geçmişlerdi. İşçiler son olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in İzmir ziyaretinde Özel ile bir araya gelmiş ve taleplerini genel başkana anlatmışlardı.

İşçiler bugün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile İzmir Sanat’ta bulunan Başkanlık Ofisi’nde bir araya gelerek görüşme gerçekleştirdiler.

‘ARA ÇÖZÜMLER ÜRETEBİLECEĞİMİZİ SÖYLEDİM’
Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Tugay, “Arkadaşlarımızla güzel bir görüşme oldu. Onlar kendilerini ifade ettiler, ben kendimi ifade ettim. Bazı ara çözümler üretebileceğimizi ve biraz zaman geçtikten sonra onların tekrar değerlendirebileceğini söyledim. Aralarında bir daha görüşecekler, bayramdan önce tekrar konuşacağız” dedi.



‘ARKADAŞLARIMIZIN ANLAYIŞLI OLMASI GEREKİYOR’
Tugay, işçileri anlayışlı olmaya davet ederek, “Yaşadığımız durumu değiştirmeye çalışıyoruz hep beraber. Belediyenin de aynı durumda olması lazım, arkadaşlarımızın da anlayışı ve bazı şeylerin yeniden değerlendirmesi gerekiyor. Çok temiz ve düzgün insanlar, hepsini seviyorum. Umarım hep beraber atlatacağız” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

chpli
11 Haziran 2024 Salı 09:30
tunç kendine bi dükkan açsın bu arkadaşları işe alsın çok acil.
selo selo
11 Haziran 2024 Salı 09:01
100 lerce arac var şöförüyle kıralık bu naracların soforsuz kıralayın kendi personelinle bu işli yurutebılırsın
Damat
10 Haziran 2024 Pazartesi 20:14
Gelinle ilgili gelişme varmı başkan ?
Arda Yıldız
10 Haziran 2024 Pazartesi 18:39
Seçimlere az bir süre kala, yüzlerce insanı işe alıyorlar. Kazanan başkanda kendi yancılarına işe alma sözü verdiği için, en son girenlerde hokkanın altına gidiyor. Bu hep böyle devam ediyor, maalesef. Gereksiz yere işe alınıp, yan gelip yatanların maaşlarını ödemek için de emlak vergisi, harçlar ve su ya zammı patlatıp zararı halktan çıkarma taktiği uyguluyorlar. Her başkan sendikacıların oyuncağı durumundadır...
Nazik ziyaretler
10 Haziran 2024 Pazartesi 17:58
Madem ekonomik sıkıntı var, başta başkan olmak üzere bürokratlar maaşlarının yarısını almasınlar. Lüks makam araçları yerine toplu ulaşım kullanın. Çok zor değil. Korumaya da gerek yok. Kimse size bir şey yapmaz, korkmaya gerek yok.
yok
10 Haziran 2024 Pazartesi 17:55
Gerçekten hakkı ile çalışanları ayrı tutuyorum ama bir dünya bütün gün yattık yerden maaş alan belediye çalışanı var onlar temizlenmedikçe halka hizmet zor gelir.Hakl için harcanması gereken paralar bir dürü gereksiz maaş ödemesine gidiyor.
hıı
10 Haziran 2024 Pazartesi 17:42
çözüm var idi de şimdiye kader niye bekledin yok böyle dünya

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz