Ege'de Son Söz

Gökhan Ünal, yeni transferlere kefil!

 Spor Toto 1'inci Lig'de ikinci yarının ilk haftasında pazar günü evinde kendisi gibi düşme hattından kurtulma mücadelesi veren Gençlerbirliği ile karşılaşacak Altınordu'da teknik direktör Gökhan Ünal, ara transfer döneminde aldıkları 5 oyuncuya da güveninin tam olduğunu vurguladı.
Gökhan Ünal, yeni transferlere kefil!
Haberler / Spor
13 Ocak 2023 Cuma 11:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir temsilcisi Eyüpspor'dan sol kanat Metehan ve sağ bek Erdem, Sakaryaspor'dan orta saha oyuncusu Emirhan, Çaykur Rizespor'dan stoper Selim ve Menemen FK'dan forvet Ali ile anlaşırken, teknik patron Ünal istediği futbolcuların takıma kazandırıldığını söyledi.

"Yeni transferlerin gelişiyle daha güçlü bir takım olduk" diyen Altınordu Teknik Direktörü Ünal, "Hepsi yakından tanıdığım, düzgün karakterler. Gençlerimize ağabeylik yapacak, örnek olacaklar futbolcular. Yeni oyuncularımız ligde yukarılara çıkmamıza yardımcı olacaklardır. Kafamdaki transferleri gerçekleştirdim. Takımda yetenekli oyuncularımız fazlasıyla var, kadroyu yeterli buluyorum. Başkanımız Seyit Mehmet Özkan'a teşekkür ederim" dedi.

Kamp döneminin verimli geçtiğini belirten Ünal, takımda birlik beraberliği sağladıklarını ifade etti. Ahmet Dereli ve Yusuf Can'ın tedavilerinin sürdüğü Altınordu'da idmanlara başlayan Kürşad hazır değil. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz