Ege'de Son Söz

Enkazdan sağ kurtuldu... Göztepe'ye geri dönüyor!

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Göztepe, Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinin ardından Hatay'da enkaz altında kalıp kendi çabalarıyla kurtulan Hatayspor'dan eski futbolcusu Kerim Alıcı'yı kadrosuna dahil etmek için harekete geçti.
Enkazdan sağ kurtuldu... Göztepe'ye geri dönüyor!
Haberler / Spor
18 Şubat 2023 Cumartesi 11:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

6 Şubat'ta saat 04.17'de meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki ilk depremde Antakya'da enkazı altında kaldığı yıkılan binadan ciddi yara almadan kendi çabalarıyla çıkan Kerim, yaşadığı zorlu sürecin ardından İzmir'de ailesinin yanına geldi. Tecrübeli oyuncu yaşanan felaketin ardından takımı Hatayspor'un bu sezonluğuna ligden çekilmesiyle futbola dönmek için kulüplerle temaslarına başladı.

Kerim'e Süper Lig'den Hangikredi Ümraniyespor ve Demir Grup Sivasspor'un da talip olduğu ancak oyuncunun bu sezonun kalanını ailesiyle birlikte geçirmek istediği ve Göztepe'ye sıcak baktığı vurgulandı. Göz-Göz'e 2021-2022 sezonunda Altınordu'dan transfer olan 25 yaşındaki futbolcu, bu sezonun ilk 2 haftasında sarı-kırmızılı formayı giyip Hatayspor'un yolunu tuttu.

Hatayspor'da 4 maça çıkan oyuncu, 5 Şubat'ta iç sahadaki Kasımpaşa sınavında ilk 11'de 90 dakika görev yaptıktan sonra aynı gece deprem felakatiyle sarsıldı. Oturduğu binanın yıkılmasıyla enkaz altında kalan Kerim, kendi çabalarıyla dışarı çıkıp hayata tutunmayı başardı. Kerim'in Kasımpaşa maçında 90+7'nci dakikada galibiyet golünü atıp depremde enkaz altında kalan Ganalı takım arkadaşı Christian Atsu'nun cenazesine ise bugün ulaşıldı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

kemal gür
18 Şubat 2023 Cumartesi 17:52
boşuna transfer sokağa atılacak paramız yok o mevkide yusuf ve tarık var .lukasta oynuyor 4 .adama ihtiyaç yok alt li ge düşünce gemiyi ilk terk eden kötü günümde kaçmış şimdi gelecekmiş
Anonim
18 Şubat 2023 Cumartesi 12:04
Kerim''i bağrımıza basmalı ve tüm tribünler Kerim''i alkışlamalıyız. İnşallah transfer olur

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz