Ege'de Son Söz

DP'den 81 ilde aday çıkarma kararı!

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy, 7 ay sonra yapılması beklenen yerel seçimlerde 81 ilde kendi adaylarını çıkaracaklarını söyledi. Aksoy, partinin kendi logosuyla seçimlere gireceğini söyledi.
DP'den 81 ilde aday çıkarma kararı!
Haberler / Politika
7 Ağustos 2023 Pazartesi 12:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhuriyet’te konuşan Aksoy, özellikle Ege ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde iddialı olduklarını söyledi. Aksoy, belediye meclislerine de dikkat çekerek Ankara ve İstanbul'a özel önem atfettiklerini dile getirdi:

"Meclis çoğunluğu sizde olmadıktan sonra belediye başkanları ciddi sıkıntı yaşıyor. Dolayısıyla Meclis üyeliklerinin de büyük titizlikle üzerinde duruyoruz."

Aksoy, seçim yaklaştıkça tablonun netleşeceğini belirtirken işbirliğine açık oldukları mesajı verdi: “Seçim yaklaştıkça bu durum daha da belirginleşir. Yerel seçimlerde işbirliği yapmak daha da önemlidir."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Vatandaş
7 Ağustos 2023 Pazartesi 14:12
Kıbrıs'tanda çıkarın,yüzde kaç oyunuz vardır,beleşten milletvekilleri aldınız cumhurbaşkanı yardımcısı olacaktınız,ama olmadı o kadar emin iseniz istanbul veya Ankara büyük şehir belediye başkanı adayı olunuz oyları toplayınız...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz