Ege'de Son Söz

Cumhur İttifakı'ndan Başkan Fıçı'ya 'özür dile' çağrısı: Foça halkı dedikoducu değildir!

Foça Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Hüsnü Boztepe, Belediye Başkanı CHP'li Saniye Bora Fıçı'nın yeğeni ve şoförünün karıştığı iddia edilen kavganın ardından yapılan açıklamalara tepki gösterdi. Boztepe, "Cumhur İttifakı olarak biz tartışma ve kavganın tarafı değiliz. Sayın başkan gece yarısına kadar neden emniyette beklemiş onu anlatmalıdır. Gerçek olay varken ve her şey ortadayken Foçalıları dedikoducu, olmayan şeyleri üreten insanlar olarak itham etmek bir belediye başkanına yakışmamıştır. Derhal Foça halkından özür dilemelidir" dedi.
Cumhur İttifakı'ndan Başkan Fıçı'ya 'özür dile' çağrısı: Foça halkı dedikoducu değildir!
Haberler / Politika
29 Haziran 2024 Cumartesi 10:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Foça Belediye Başkanı CHP'li Saniye Bora Fıçı'nın yeğeni ve şoförünün de karıştığı iddia edilen taşlı sopalı kavganın ardından açıklama yapan Foça Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Hüsnü Boztepe duruma tepki gösterdi.
  
Boztepe, Başkan Fıçı'nın taraflar arasında yaşanan kavgaya doğrudan müdahil olduğunu söylerken emniyete giderek süreci etkilemeye çalıştığını belirtti.

Belediye başkanı olarak halkın oylarıyla seçilen bir kişinin ilçede oluşan kötü süreçlere tarafmış gibi katılmasının doğru olmadığını anlatan Boztepe şunları söyledi:

 "İnsanların belediye başkanı olarak seçtiği kişi olgun ve sükunetle olaylara yaklaşması lazım. Şehrül emin olmak kolay değildir. Ne yazık ki Foça'da sayın başkanın doğup büyüdüğü mahallede yaşayan gençler ile ilçe merkezinde yaşayan gençler arasında yaşanan gerilim yönetilememiştir. Olayların büyümesine neden olacak tepkiler ve davranışlar aydın ve çağdaş bir ilçeye yakışmaz. Belediye başkanı durumun kendisine sorulması üzerine gerçek olan olayı kapatarak Foçalıları dedikodu yapmakla itham etmiştir. Ayrıca, Cumhur İttifakı sürecin hiçbir yerinde olmamasına rağmen MHP'nin adını kullanmıştır. Hiçkimse Foça halkına dedikoducu, gelişigüzel konuşan gibi ithamlarda bulunamaz. Bir kişinin belediye başkanı olması kendisini seçen halkı itham etme lüksünü ona vermez. Sayın başkan derhal Foça halkından özür dilemelidir. Son günlerde ilçede oluşan sivil toplum kuruluşları refleksleri, basın açıklamaları ve halkın değerlendirmeleri gibi konularda gerginlik çıkartan başkanı sağduyuya davet ediyoruz. Foça Belediyesi'nde meclis üyesi olarak yaptığımız görev ve sorumluluk gereği başkandan sakinleşmesini, sinirlerine hakim olmasını ve agresif tutumlardan kaçınmasını istirham ediyoruz. Aksi halde demokratik tepkimizi kendisine göstermekten geri durmayız"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Adem düreli
30 Haziran 2024 Pazar 09:01
Bu saniye hanım, belediye işletmelerinde gıda yerine otopark fişi veren başkan değil mi? Ne beklersin ki zaten
hakan
29 Haziran 2024 Cumartesi 21:36
fıçı derhal istifa et derhal
Hilalciler
29 Haziran 2024 Cumartesi 18:11
Gerenköylü müdürler gerenköylü bşk yardımcıları gerenköylü danışmanlar gerenköylü özel kalemler gerenköylü amirler gerenköylü güvenilir personeller Foça belediyesi değil Gerenköy belediyesi (sahili olan :) Günün sonunda ise Foça halkı dedikoducu Bizede çok senle dedikodu anlattılar anlatıyorlar ama biz inanmadık aramızdaki fark işte anlamazsın sen özür dile derhal!!!!!!!!!!
Anlat.foca
29 Haziran 2024 Cumartesi 18:04
Saniye fıçı ne konuştuğunu biliyor ne yaptığını :) anladık görev kadınısın
harun
29 Haziran 2024 Cumartesi 12:16
focanın baskanıysan derha özür dile ve istifa et degilsen focanın baskanı otur koltugunda 5 sene
foçalı
29 Haziran 2024 Cumartesi 11:10
SİZLERE OY VERMEDİM FAKAT SİZİ TEBRİK EDİYORUM SAYIN HÜSNÜ BOZTEPE BİR FOÇALI OLARAK BU AŞŞAĞALAYICI ÜSLÜBÜ KESİNLİKLE KABUL ETMİYORUM UMARIM BAŞKAN FOÇA HALKINDAN ÖZÜR DİLER
Yazıklar olsun
29 Haziran 2024 Cumartesi 11:09
Verdiğimiz oya yazıklar olsun sensin dedikoducu saygısız sen önce dedikodu ile yönetme oturduğun koltuğu müdürlerine sahip çık sağda solda sana neler diyorlar bak Buda dedikodu
Peşkeş
29 Haziran 2024 Cumartesi 10:56
Burdan yazıyorum gerekli yerlerde yazacağım işim olmadı belediyede Cemal diye birine yönlendirdiler araştırdım sordum izne çıkmış dosya işi yapan biriymiş neden yönlendirdiler ? Ne istiyorlar ? O işinizi çözer neden dediler ? Başkanım dur de Allah rızası için dur de şu işe
Halil
29 Haziran 2024 Cumartesi 10:51
Yazık üzüldüm haberi okuyunca ne günlere kaldı güzelim Foça böyle yönetilmeyi hak etmiyor demekki doğru gerenköylüler Foça bizim istediğimizi yaparız ablamız başkan diyormuş ce belediyede Gerenköylü olanlar masa başların da çalışıyor yönetici oluyor ve kendi köylülerinin işleri daha hızlı yapılıyormuş yazık verdiğimiz oya sorun yok 5 yıl sonra ekibini görürüz nede olsa

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz