Ege'de Son Söz

Çeşme’de Tarla’dan Sofra’ya Üretici Pazarı açılıyor

Üreticiyi doğrudan tüketici ile buluşturmayı hedefleyen Çeşme Belediyesi “Tarladan Sofra’ya” projesi altında önceki yıl kurduğu Üretici Pazarını 19 Haziran’da yeniden hizmete açıyor.
Çeşme’de Tarla’dan Sofra’ya Üretici Pazarı açılıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Haziran 2023 Cuma 12:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çeşmeli üreticiler organik ürünlerini Çeşmeliler ile buluşturuyor. Taze meyve ve sebzelerin, geleneksel yöntemlerle üretilmiş tarhana, erişte, köy ekmeği, ev salçası, zeytinyağı, doğal bal, pekmez ve birbirinden lezzetli yöresel tatların zenginleştireceği Çeşme Üretici Pazarı, üreticiden aracısız alışveriş yapma imkanı sunduğu ziyaretçilerine de önemli bir ekonomik avantaj sunacak. 

Ilıca’da kurulan Üretici Pazarı’nı her yaz olduğu gibi bu yıl da hayata geçireceklerini belirten Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Her zaman üreticimizin yanında olacağız. Dalından koparılıp sofranıza gelen en taze ürünler için, Her Pazartesi ve Cuma üretici pazarımızı ziyaretçilerine açık olacak” dedi.

'Üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz'
Son dönemde tarımda yaptığı projelerle adeta devrim yapan Oran, “Önceki yıl hayata geçirdiğimiz Üretici Pazarımız ile üreticilerimizin hakettiği gelire ulaşmalarına, vatandaşlarımızın sağlıklı gıdaya erişmelerine, esnafımızın ise yüzünün gülmesine katkı sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Selçuklu
9 Haziran 2023 Cuma 22:19
Izmir ilçeleri içinde en temiz ve bakımlı bir ilçedir,ayrıca belediye işletmesinde bulunan cafelerde çay ve meşrubat fiatları halkın alım gücünde örnek, Çeşme meydanında meydan cafede çay üç lira ayrıca Alaçatı yel değirmenleri bölgesinde ücretsiz otoparkı mevcut,yine belediye cafeleri aynı kalite ve ucuzlukta,pahalı bir bölge olarak biliyorduk yerli ve yabancı turistler emekliler rahatlıkla günü birlik gezi yapabilirler öneririm...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz