Ege'de Son Söz

Canlı yayın düellosuna AK Partili Saygılı’dan yanıt: Önce Örnekköy’ün hesabı ver!

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun arıtma tesislerini konuşmak üzere davet ettiği canlı yayın davetine AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, "İzmir’in tüm sorunlarını her platformda tartışmaya varım. Ama yerinde… Sokakta… Ama önce; askıda bıraktıkları pek çok merak edileni; özellikle de Kendilerini, Örnekköy vakası gibi, üstüne yattıkları açıklamaları yapmaya; sonra da her başlığı yerinde konuşmaya davet ediyorum" dedi. 
Canlı yayın düellosuna AK Partili Saygılı’dan yanıt: Önce Örnekköy’ün hesabı ver!
Haberler / Politika
6 Temmuz 2023 Perşembe 10:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun arıtma tesislerini konuşmak üzere davet ettiği canlı yayına cevap verdi. Başkan Saygılı, "İzmir, geçiştirilmeyecek kadar zekâ küpü, sorunları sosyal medyada iki satıra sıkıştırılmayacak kadar büyüktür! Kendilerini, Örnekköy vakası gibi, üstüne yattıkları açıklamaları yapmaya; sonra da her başlığı yerinde konuşmaya davet ediyorum. Sokakta buluşalım…" dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"İzmir’in tüm sorunlarını her platformda tartışmaya varım. Arıtma tesisleri dâhil, körfez kirliliği ve kokudan kent içi ulaşıma; alt yapıdan yarım bıraktıkları yatırımlara ve Kemeraltı’na kadar her sorunu hem de. Ama yerinde… Sokakta… Körfezi körfezde, buraya akan derelerin kenarlarında; trafiği trafikte, yatırımları kağnı hızıyla bile ilerlemeyen inşaat alanlarında konuşalım… Ama önce; askıda bıraktıkları pek çok merak edileni; özellikle de Örnekköy konut projesinde, vatandaşın canı hiçe sayılarak, malzemeden çalma skandalına açıklık getirselerdi. 

İzmir, geçiştirilmeyecek kadar zekâ küpü, sorunları sosyal medyada iki satıra sıkıştırılmayacak kadar büyüktür! Kendilerini, Örnekköy vakası gibi, üstüne yattıkları açıklamaları yapmaya; sonra da her başlığı yerinde konuşmaya davet ediyorum. Sokakta buluşalım…"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

elif
6 Temmuz 2023 Perşembe 16:51
örnekköy rezaletini çözüp aklamadan bu il başkanı ile işimiz çok zor. aday dahi olmamalı.. isterse de engellenmeli
izmirli
6 Temmuz 2023 Perşembe 12:05
bilal saygılı milletvekili olunuz ve ülkenin halini kendi iktidarınıza sorunuz.. çünki batırdınız...
Korkusuz Kenan
6 Temmuz 2023 Perşembe 11:37
AKP il başkanı ipe un sermiş :) Gerçekten anlamıyorum bu AKP'liler neden canlı yayında tartışmaktan korkuyorlar. Açıklaması da pek bir havada kalmış. Memleket meselelerini AKP'liler ne zaman sokakta vatandaşa sormuş ki şimdi bunu istiyorlar. Sokakta AKP'nin taraftarları bir yanda CHP'ninkiler diğer yanda olacak. Ancak kavga çıkar ordan. Çıkın TV'ye kim kime ne diyecekse herkes duysun görsün. Kaçmayın canlı yayınlardan.
6 Temmuz 2023 Perşembe 11:05
Chp belediyesi Gaziemir meydanına Uzay istasyonu kuruyor sanki 45 Günde 10 mt beton atıp gittiler heryer pislik içinde esnaf zor durumda kimsenin umrunda değil Chp belediyeleri yapmak için değil yıkmak için var yazıklar olsun Ama 4/5 ay sonra hangi yüzle gelecekler gezmeye buraya seçim için
mehmet
6 Temmuz 2023 Perşembe 10:50
SAYIN BİLAL SAYGILI KENTİN SORUNLARI HAKKINDA FEVKALADE BİLGİLİ TEBRİKLER..................

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz