Ege'de Son Söz

CHP’li Serter siyasi hedefini açıkladı: Yeter ki bakanlık olsun!

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, siyasi olarak hedefini açıkladı. CHP iktidarında bakan olmaya dair görüşlerini açıklayan Serter, “Herhangi bir bakanlık olabilir. İnşallah İzmir’e bir bakanlık yakışmaz mı?” dedi.
CHP’li Serter siyasi hedefini açıkladı: Yeter ki bakanlık olsun!
Haberler / Politika
5 Aralık 2022 Pazartesi 08:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ – CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, SONSÖZ TV ekranlarında Gazeteci Fatih Yapar’ın sorularını yanıtladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, esnafın sorunlarını direkt olarak devletin ilgilenmesi gerektiğini belirterek "Esnafın sorununun çözümünde makro açıdan Türkiye genelinde bakıldığında bir esnaf bakanlığının kurulması lazım” ifadelerini kullanmıştı.

CHP’nin Esnaf Masası’nda yer alan Serter, CHP’nin iktidarında Esnaf Bakanlığı’nda bakan olmak konusundaki görüşlerini, “Herhangi bir bakanlık olabilir. İnşallah İzmir’e bir bakanlık yakışmaz mı? İzmirli bir bakan yok şimdi. Uzun bir dönemdir bakanımız yok. İzmir’e bir tane bakanlık yakışır. Ben olurum, başka bir arkadaşım olur fark etmez. Bekir (Pakdemirli) Bey vardı eskiden İzmirli olarak Allah rahmet eylesin. Onun da İzmirle alakası yoktu. İnşallah iktidarımızda İzmir’de bir bakanlık alacağız” diyerek dile getirdi.

Seçim sürecine girerken ön seçim şartı aramadığını dile getiren Serter, “MYK ne karar verirse ona razıyız” ifadelerini kullandı. Yapar’ın “Bakan olursanız milletvekili olamazsınız” sorusu üzerine Serter, “Canımız sağolsun. Önemli olan bakanlık” dedi. Yapar, “Bakanlık için milletvekili listesine yazılmazsanız tepkiniz ne olur?” sorusu üzerine Serter, “Genel Başkanımız ne takdir ederse onu uygularız. Hiç itiraz etmeyiz. Yeter ki CHP ve Millet İttifakı iktidar olsun. Bizim hiçbir şey olmamıza gerek yok. İktidar olalım yeter. Bakanlık olursa… Hiçbir şey de olmayabiliriz, biz milletimize ve vatanımıza hizmet vermeye devam ederiz” diye cevap verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

MAHMUT
5 Aralık 2022 Pazartesi 14:35
ahahahahhaha sesli güldüm vallahi...
altan koralttan
5 Aralık 2022 Pazartesi 13:05
mebus olmayı rüyanda görsen inanmazdın bedri..buna şükret...
Vatandaş
5 Aralık 2022 Pazartesi 12:57
Sayın milletvekili,sizin nasıl il başkanı olduğunuzu,nasıl kontenjan milletvekili olarak atandığınız biliyoruz,artık sizi destek verenler yoktur onların kim olduğunu siz daha çok bilirsiniz onlar yok artık,milletvekili olmanızı dâhi istemiyoruz,tıpış tıpış oy vermek olmayacak artık...
s
5 Aralık 2022 Pazartesi 12:04
ülkedeki temel sorun: koltuk olsun da ne olursa olsun.
BU NE YAA
5 Aralık 2022 Pazartesi 11:16
yeter arTIK... DEĞİŞİM İSTİYORUZ... Düşün artık CHP mizden. Yeni aktif halkın içinde vekil görmek istiyoruz.. Tebaası olanları vekil istemiyoruz..
kentli olmak
5 Aralık 2022 Pazartesi 11:14
Chp yeni açıkladığı vizyon belgesiyle Türkiye yi yeniden hakettiği onurlu yerine taşırken,bu arkadaşlardan da kurtulacak inşallah... Bu kafalar Chp de milletvekili,belediye başkanı vs olduğu için parti yüzde 25 i geçemiyor. Yeni dönemde kapıdan bile zor girersinizz...
VfCV
5 Aralık 2022 Pazartesi 10:49
Bu nasıl bir düşüncedir? Bir bakanlık olsun da ne olursa olsun...Akp zihniyetinden ne farkı var? Hangi konuda bilgiliysen,liyakatlıysan,tecrübeliysen ve vizyonluysan o konunun bakanlığını iste hiç olmazsa. Tıp doktoruyum ama hariciye nazırlığı bana iyi gider. Ya da işletme mezunuyum ama sağlık bakanlığı verilirse hayır demem...Allah Kemal Kılıçdaroğlu'na sabır versin...İktidara gelirse bir de bunlarla uğraşacak...
DELEGE
5 Aralık 2022 Pazartesi 10:11
bakanlıkmı
sacit
5 Aralık 2022 Pazartesi 09:25
20 yıldır CHP üyesiyim,net birşey söyleyeyim mi ? Ben olsam bırakın sizi bakanlık düşünmeyi MV yapmam...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz