Ege'de Son Söz

CHP'li Aslanoğlu'ndan 15 Temmuz mesajı: Atatürk’ün yolundan her uzaklaşıldığında...

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, 15 Temmuz 2016 yılında FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin 8. yılında bir mesaj yayınladı. Aslanoğlu, "Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan her uzaklaşıldığında hain darbe girişimleri karşımıza çıkmıştır" dedi.
CHP'li Aslanoğlu'ndan 15 Temmuz mesajı: Atatürk’ün yolundan her uzaklaşıldığında...
Haberler / Politika
15 Temmuz 2024 Pazartesi 13:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Aslanoğlu, mesajında “Cumhuriyet ilkelerinden, demokrasiden ve ebedi liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan her uzaklaşıldığında hain darbe girişimleri karşımıza çıkmıştır. Ama cumhuriyet ve Atatürk sevdalısı milletimiz bu hainlere ve işbirlikçilerine her defasında hak ettikleri cevabı vermiştir” ifadelerini kullandı.

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu mesajının tamamında şu ifadelere yer verdi;

Yıllarca devletin içine sızmasına izin verilen Fethullah Gülen ve sözde cemaatinin giriştiği 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yılındayız. Bu darbe girişimini başta Türkiye Büyük Millet Meclisi’miz, milletimiz ve cumhuriyetine bağlı kahraman asker ve polislerimiz engelledi. 

Cumhuriyeti ve demokrasimizi hedef alan darbe girişimini, yine cumhuriyetimiz sayesinde engelledik. Kurtarıcımız ve kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bu cumhuriyet öylesine sağlam temeller üzerine kurulmuştur ki, onun yetiştirdiği vatan evlatları yine cumhuriyetlerine ve vatanlarına sahip çıkmıştır.

Yargının, ordunun, milli eğitimin, kozmik odaların içine, bile isteye yerleştirilen bir cemaat liderinin ve onun teröristlerinin başlattığı darbe girişimi;

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin başkaldırışı, milletin sokağa dökülmesi, gerçek cumhuriyetçi ve vatansever askerlerimizin ve polislerimizin canları pahasına karşı duruşları sayesinde engellenmiştir.

Bu darbe girişimi göstermiştir ki, bu tür hain girişimlerin karşısındaki en büyük güç yine cumhuriyet ve demokrasimizdir. 101 yıldır vatanımızı, devletimizi ve milletimizi, hainlere, bu hainlere yol açanlara ve işbirlikçilerine karşı koruyan güç, yine cumhuriyetimizin ta kendisidir. 

Hain 15 Temmuz darbe girişiminin 8.yılında, bu darbe girişimine kalkışanların, devletin içinde oynadıkları kirli oyunlarla, hayatlarına kast ettikleri insanlarımızın, haklarını çaldıkları gençlerimizin, zulme uğrayan kahraman ordumuzun şerefli askerlerinin ve haksız yere yıllarca cezaevinde kalan tüm aydınlarımızın ve insanlarımızın hesabını sormak, bizim boynumuzun borcu olacaktır.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle, hain darbe girişimine engel olurken hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnetlerimi sunuyorum. Bu cumhuriyet çok hain çok darbe görmüştür ama cumhuriyetine ve Atasına yürekten bağlı olan bu millet hiç boyun eğmemiştir, asla eğmeyecektir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Baran
16 Temmuz 2024 Salı 00:05
15 temmuz da Din istismarcılarına geçit verilmediği gibi Ermeni pkk fetoş işgaline de chp ye rağmen Karabağda Kuzey Suriye de zafer kazanılmıştır.
can can
15 Temmuz 2024 Pazartesi 23:05
Atatürk diye diye senin narlıderede yaptığınn kaçak bina, narlıdere bld bşk.nın belediye arazisini üç şen ortağa peşkeşi pardon tahsisi... Bunları yapanların her lafın başında o büyük insanın adını ağzına almaması gerekir değil mi?
Az Bilmiş
15 Temmuz 2024 Pazartesi 20:49
Etki ve tesir e selam olsun. Evet ona katılıyorum. Bunlar Atatürkçülüğe maske olarak kullanıyorlar. Asıl amaçları DEM in emelleri için mesai harcıyorlar.
Etki ve tesir
15 Temmuz 2024 Pazartesi 16:38
Atatürkçülük bir din değildir! İstersen daha fazla zırvalama! Uzak görüşlülüğü olan saygı gösterilmesi gereken asla gözardı edilemeyen tecrübeleri ile devletimizin önderidir. Ancak siz laiklik ilkesini dine düşmanlık olarak uygulayıp diğer 5 ilkenin de içine ettiniz.
15 Temmuz 2024 Pazartesi 14:54
Sello da kavala da çok bi Atatürkçü değil mi? Yok hep aynı kapta sık sık buluşuyorsunuz ya onun için bir hatırlatayım dedim.
Az Bilmiş
15 Temmuz 2024 Pazartesi 14:33
Yorumcu Vatandaş 1 cümle ile herşeyi anlatmış sağ olsunlar. CHP işte budur. Hiç günahsızlarmış gibi davranıyorlar. Kılıçdaroğlu zamanında FETÖ iktisatlıları ya danışman yaptılar yada belediye başkanı adayı gösterdiler. Bir de Atatürk''ün yolundan gidiyorlarmış. Yersen. Siz Atatürk''ün yolundan değil DEM in yolundan gidiyorsunuz. Her türlü günlerde DEM li eş başkanları yanınızda görüyoruz.
15 Temmuz 2024 Pazartesi 14:04
Sen 15 temmuz da neyi bekliyordun onu anlat bize?
Vatandaş...
15 Temmuz 2024 Pazartesi 13:25
Siz sanki onunyolundan gidiyorsunz ya...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz