Ege'de Son Söz

CHP'den ayrılıp belediye başkan adayı olmuştu... İYİ Parti'de şok istifa!

Yerel seçim döneminde CHP'den ayrılıp, İYİ Parti Buca Belediye Başkanı adayı olan Suat Nezir partisinden istifa ettiğini duyurdu.
CHP'den ayrılıp belediye başkan adayı olmuştu... İYİ Parti'de şok istifa!
Haberler / Politika
11 Temmuz 2024 Perşembe 21:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ - CHP’den 29 Şubat’ta istifa edip, 31 Mart Yerel seçiminde İYİ Parti Buca Belediye Başkan adayı olan Suat Nezir, İYİ Parti’den istifa ettiğini açıkladı.

Sosyal medya paylaşımıyla istifasını duyuran Nezir şunları kaydetti:

“31 Mart 2024 yerel seçimlerinde adaylığım süresince onurumla mücadale verdiğim ve bu vesile ile güzel dostluklar edindiğim İyi Parti üyeliğinden bugün itibari ile istifa etmiş bulunuyorum.Şahsıma vermiş oldukları desteklerinden dolayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı sayın Ümit Özlale ve İl Başkanı sayın Ülkü Doğan'a, İl yönetim kuruluna seçim döneminde benimle birlikte daha güzel bir Buca için mücadele veren ve iyi partiye gönül vermiş üyelerine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Az Bilmiş
12 Temmuz 2024 Cuma 14:21
Haberi ve yorumları okudum. BUCA CHP de geriye doğru 15 yılı kısaca tahlil ettiğimizde Buca'' nın yerli evlâdı Sayın Suat NEZİR Buca Belediyesinde Bşk. Yardımcılığı yapmış yani binanın tozunu yutmuştur. Deneyim kazanmıştır. Sonra Sayın KILIÇDAROĞLU onun elini kaldırmış adaylığını ilan etmiştir. Genel Merkezde asansörde diyorlar milletvekili Tuncay ÖZKAN kalem oynatması ile diskalifiye edilmiştir. Yani HAKSIZLIĞA UĞRATILMIŞTIR. Yurtdışında tatilde iken adaylığının açıklandığından haberi bile olmayan, aday adayı bile olmayan Erhan KILIÇ bile ŞOK ŞOK ŞOK olmuştur. Sonra boşa geçen bir 5 yıl daha. Suat NEZİR son yerel seçimde Buca'' da CHP nin en ideal adayı olabilecekken mevcut CHP yine tüm İzmir''de olduğu gibi Buca''da da şaşırtmış aceminin acemisi ne aday göstermiş ve seçtirmişitr. Bu şu demektir. Semere aday yap kesin sandıktan çıkar. Burası İZMİR. Ben Sayın NEZİR e son yerel seçimde CHP den adaylığına söz verildiği halde gösterilmemesine akabinde AK PARTİ ye katılacağına düşünürken İYİ Parti ye gitmiştir. Yorumcular dan ARZU hanım: Eleştirisi Sayın Nezir e mi, İYİ ye mi olduğunu anlayamadım. Bucalı'' da demiş ki: Boyunun ölçüsünü aldı. Asıl Buca halkı boyunun ölçüsünü aldı. Buca DUMAN la bir 5 yıl daha kaybetti. Duman tuvaletin yolunu öğrenene kadar 5 yıl geçer. Şayet CHP nin adayı NEZİR olsaydı daha isabetli olurdu. Allah var NEZİR - DUMAN'' a ilk yarıda 10 çekerdi sonra tek kale oynardı.Anlayan anladı. CHP bu demektir.
ARZU
12 Temmuz 2024 Cuma 09:57
YAZIK SİZE İĞRENÇSİNİZ UTANIYORUM
BUCALI
12 Temmuz 2024 Cuma 00:36
boyunun ölçüsünü aldı

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz