Ege'de Son Söz

CHP İl Başkan Yardımcısı Alçay vekillik için yola çıktı

CHP İzmir İl Örgütü'nün Kültür, Sanat, Sağlık ve Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fulya Alçay görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
CHP İl Başkan Yardımcısı Alçay vekillik için yola çıktı
Haberler / Politika
5 Aralık 2022 Pazartesi 20:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ- CHP İzmir Kültür, Sanat, Sağlık ve Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fulya Alçay görevinden istifa ederek milletvekili aday adaylığını açıkladı. 

Adaylık toplantısında CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ile  il ve ilçe yöneticileri katıldı.

Alçay açıklamasında şunları söyledi:
Benim için hem tatlı bir hem de büyük bir heyecanın farklı duygular hissettirdiği bugünde yanımda olan herkese teşekkür ediyorum. 18 yaşıma adım atmaz CHP çatısı altında genç ve heyecanlı bir üye olarak mücadeleye başladım. Güzelbahçe Gençlik Kolları’nda başladığım bu mücadelede üst üste 4 dönem boyunca 5 il başkanım ile birlikte bugüne kadar il yönetim kurulu üyeliği görevini yerine getirdim. Bugün itibari ile aday adaylığı için istifalar genelgesi doğrultusunda sorumluluk ile adalet ve demokrasi huzur iktidarın bir tuğla koyabilmek için geceli gündüzlü çalıştığım il yönetim kurulu üyeliğimden ayrılıyorum. Bugün burada yaşadığım hüznün sebebi bu ayrılık. Bu ayrılış bana inana herkes için yeni bir başlangıç anlamına gelmektedir. Bugüne kadar aldığım tüm sorumlulukları daha da artıracak halkın iktidarı ile karanlık günleri geride bırakacak bir Türkiye sevdası ile milletin vekili olmak istiyorum. Halkımızın yarınından endişe duymayacağı pazara çarşıya gitmekten korkmayacağı bir milletin vekili olmak istiyorum. Bozuk eğitim sisteminin en büyük mağduru olan gençleriminiz hayal kurmaktan korkmadıkları, aldıkları eğitim doğrultusunda istihdam edildikleri, fikirlerinden dolayı yargılanmadıkları bir özgürlüğe kavuşacakları bir memleket hayaliyle milletin vekili olmak istiyorum. 88 yıl önce bugün Türk kadının verilen seçme ve seçilme hakkının tam olarak yaşatılabilmesi için milletin vekili olmak istiyorum. Öncelikli olarak kadınların, gençlerin sesi olmak için, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve İzmir’in evladı olarak CHP İzmir Milletvekili aday adayı olduğumu sizlerle paylaşmaktan onur duyarım. 11 yıldır bana parti içinde bana birbirinden önemli sorumluluklar veren Ali Engin, Bedir Serter, Alaattin Yüksel, Deniz Yücel ve tüm yönetim kurulu üyelerime ve beraber çalıştığım tüm milletvekillerine teşekkür ederim. Özellikle üzerimden desteğini asla eksik etmeyen Güzelbahçe Örgütü’me. Mustafa İnce’ye, Ednan Arslan, Kazım Çan ve Çağlayan Bilgen’e teşekkür ederim.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Düz Partili
5 Aralık 2022 Pazartesi 22:07
Ankara'da milletvekilleri aday listesi hazırlanmış durumda,Izmır'de ikamet etmeyenler çoğunlukta,il başkanıda bellidir, izmire tıpış tıpış oy verin diye emir gelir,izmir halkı CHP her zaman destek veriyor ama yok sayılıyor malesef...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz