Ege'de Son Söz

CHP Genel Merkez'den TİS krizi hamlesi... İzmir'de çözüm masası kurulacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan TİS kriziyle ilgili CHP Genel Merkezi duruma el koydu. CHP Lideri Özel tarafından görevlendirilen Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşçıer ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın katılımıyla 3 Temmuz tarihinde belediye başkanları ve memur sendikalarının temsilcilerinin yer alacağı bir toplantının düzenlenmesi bekleniyor.
CHP Genel Merkez'den TİS krizi hamlesi... İzmir'de çözüm masası kurulacak!
Haberler / Politika
26 Haziran 2024 Çarşamba 07:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) arasındaki sosyal denge tazminatını içeren toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde uzlaşma sağlanamaması üzerine başlayan eylemler devam ediyor.

Büyükşehir’de örgütlü Tüm Bel-Sen ve Tüm Yerel-Sen, Türk Yerel Hizmet-Sen ve Birlik Yerel-Sen üyeleri bugün için öğleden sonra yarım gün iş bırakma kararı almıştı.

TİS krizi yaşanırken yeni bir gelime yaşandı. CHP Genel Merkezi’nden hamle geldi.  Genel Başkan Özgür Özel’in talimatı ile CHP STK’lardan sorumlu Genel Başkan Yarımcısı Gamze Taşcıer ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba görevlendirildi. İkili, İzmir’e gitmeleri konusunda yetkilendirildi.

3 Temmuz 2024 tarihinde, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, ilçe belediye başkanları ve belediyelerde örgütlü memur sendikalarının katılımıyla bir toplantı düzenlenmesi bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

İzmirli
26 Haziran 2024 Çarşamba 22:10
Sayın CHP genel merkezi, İzmir belediye başkanını İzmir halkı seçti. Başkanımızı bir rahat bırakmadınız. önce çalışma arkadaşlarını seçmeye çalıştınız. Şimdide Karşıyakada yaptığı bir hatayı yapmamak için geleceğini riske ederek yani popüler olmaktansa izmirlilere hizmet vermek isteyen bir başkana Ankaradan adam göndererek daha boğmaya çalışıyorsunuz. Düşün artık İzmirin yakasından yeter yahu. Kardeşim izmir halkı olarak İzmire hizmet etmeyi düşünen Başkanımızın arkasındayız.
sütçü
26 Haziran 2024 Çarşamba 17:13
Ve bu kararla CHP kendi belediyesine kayyum atamış oldu.
özgür
26 Haziran 2024 Çarşamba 17:04
Veli Ağbaba sen kimsin ? Malatyadan gelip burda güzelbahçe de şaibeli adamı aday göstertiyorsun. Yeğeninin Büyükşehir belediyesine özel kalem müdürü yaptırtıyorsun. Bunlar bilinenler. Birçok taşın altından sen çıkıyorsun. Sen kimsin ki biz senle masaya oturup konuşacağız. Defol git İzmirden.Elini ayağını çek.
ali alkantara
26 Haziran 2024 Çarşamba 15:39
izmirimizin güzide vekilleri bulunuyor. neden malatya vekili buraya geliryor boyle bir konu için?
Yavuz Sedirkenli
26 Haziran 2024 Çarşamba 15:02
Bu veli akbaba her taşın altından çıkıyor ha! üvey evlat gibi manisa mesire bu denizlide bu uşakta bu. Arkadaş izmirin milletvekilleri kukla mı? Taaa Malatya vekili gelip arabulucuj yapacak. Bu ne ya icine ettiniz partinin! peki bu duvar yumruklayan gsekreteri dövmeye kalkan bariyer yıkan hol1 in camlarını indiren sözde memurlardan kimse hesap sormayacak mı? o zaman ses almayan alt kesimde çıksın bir çalışmıyoruz desin kırsın döksün! Cemil Tugay ın otoritesi bitmiştir bu haberden sonra!
Kriz mi !
26 Haziran 2024 Çarşamba 14:57
CHP Genel Merkezi , İzmir BB’ si toplu taşımda İzmir merkez ilçe , İzmir çevre ilçe ayrımcılığı yapıyor . Sizler neredesiniz . CHP İzmir Milletvekillerini niye seçtik . Malatya’dan vekil gelmesi sizleri rahatsız etmiyor mu ? Belediye Başkanını neden seçtik , genel merkez müdahale etsin diye mi .
26 Haziran 2024 Çarşamba 13:26
Cemil Tugay yönetemiyor mu da Malatya'dan vekil geliyor?
26 Haziran 2024 Çarşamba 12:31
Chp=çekirge sürüleri
26 Haziran 2024 Çarşamba 11:20
al bi chp li belediyeyi gönder KAYYUMU bak diğerleri nasıl hizaya gelir.
26 Haziran 2024 Çarşamba 11:15
Beld. halt karıştırmış İzmir halkının kaynaklarını İzmir için harcaması gerekirken binlerce personeli ne olduğu belli olmayan kadroları şişirmiş. Buna rağmen aldıkları ücreti beğenmeyen tipler bununla yetinmeyip Ankara ya karşı eylem yapmalıymış Bence bunları asfalta çıkarıp İzmir sıcağında bekletin de eylemin ne olduğunu anlasınlar.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz