Ege'de Son Söz

Büyükşehir’de yeni dönem… Her ay 1 ilçede meclis kararı!

İzmir'in 30 ilçesi arasında koordinasyon ve işbirliğini sağlamayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, bu kapsamda her ay 1 meclis oturumunu farklı ilçede yapma kararı aldı.
Büyükşehir’de yeni dönem… Her ay 1 ilçede meclis kararı!
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Mayıs 2024 Pazartesi 18:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak yerel seçimlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ve seçimleri yüzde 48,97 oy ile kazanan Cemil Tugay, belediye başkanlığı görevine gelmesinin ardından  ‘siyasette normalleşme’ adımları atmış ve tüm siyasi parti il başkanlıklarını ziyaret etmişti.

HER AY 1 İLÇEDE DÜZENLENECEK
İzmir'deki 30 ilçe belediye başkanına davetiye gönderen ve bir araya toplamayı amaçlayan Tugay şimdi ise her ay İzmir’in bir ilçesinde İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’ni düzenleyerek  kent içindeki uzlaşı ve birliği sağlamayı hedefliyor.

İLK DURAK TORBALI
Bu kapsamda Mayıs ayında çalışmalarını tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki meclis oturumlarının ilkini Torbalı’da başlatacak. Çarşamba günü Torbalı'da gerçekleştirilecek olan oturumun 18:00’da başlaması bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Vatandaş
14 Mayıs 2024 Salı 09:23
Bu belediye başkanları bir araya gelerek altın günü yapacaklar acaba bu işler bunlar inandırıcılığı yoktur hizmet yapınız sahillerde hiçbir tesis yoktur yaz geliyor sivrisinekler kamp kurmuş durumdadır artık ilaçlama olsada bu yaz sivrisinekler ile samimî olacağız ayrıca halk deniz kenarında arabasında çalı arkasında soyunup giyinecek wc ve soyunma kabinlerine ihtiyacı vardır başkanlar keyif derdinde nerede nasıl yeriz içeriz diyerek Özgür ÖZEL genel merkezden pehlivan tefrikası genelge göndermeye devam etsin ama tarkan YOKTUR....
14 Mayıs 2024 Salı 09:03
Başkan sen karşıyaka belediye başkanlığı yaptın diye iptal edilen 121 Mavişehir Konak hattını yeniden açtın. EEE aktarma denilerek iptal edilen 342 Egekent Gümrük otobüslerinide açın o zaman, hemen şimdi. Bir tarafa kıyaj geçiyor diğer taraf sefalet çekiyor. Hadi Başkan gereğini yapınız. Ya 342 Egekent Gümrük seferlerini başlatın yada 121 Mavişehir Konak seferlerini kaldırın. Aksi halde istifa ediniz. Böyle başkanlık olmaz.
14 Mayıs 2024 Salı 06:46
Çaydan şekerden tasarruf derken ilçeden ilçeye toplu taşıma kullanın yoksa makam araçları çok yakar. Bir anlamı kalmaz.
Ev sahibi Torbalı B Bşk Aktarma hakkını iste .
13 Mayıs 2024 Pazartesi 21:36
Torbalı ilçesindeki otobüslerde ; İzmir merkez ilçelerindeki metro , otobüs. vapur ve tramvaylarda uygulanan 120 dakika ücretli aktarma hakkı yok . Torbalı’ya gelirken İzmir’im kartlarınızdaki bakiyenizi kontrol edin . Merkez ilçelerden , çevre ilçeye gelen vatandaş genelde otobüslerde aktarma hakkının olmadığını bilmiyor . Merkez ilçelerdeki aktarma hakkında güvenip de , bakiyesi yeterli olmayanın , böyle saçma uygulama mı olur dediğine şahit oldum .
13 Mayıs 2024 Pazartesi 19:39
Çaydan şekerden tasarruf diyorsun yani?
13 Mayıs 2024 Pazartesi 18:55
Saçma ve gereksiz

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz