Ege'de Son Söz

Büyükşehir’de şok: Haydar İnanır intihar etti!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın en yakınında yer alan isimlerden birisi olan Haydar İnanır evinde hayatına son verdi. İnanır’ın ölüm nedeni araştırılıyor.
Büyükşehir’de şok: Haydar İnanır intihar etti!
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Temmuz 2024 Cuma 08:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ender ALDANMAZ/EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın Karşıyaka Belediye Başkanlığı’ndan bu yana en yakın çalıştığı isimlerden birisi olan Haydar İnanır intihar etti.

Evinde eşinin olduğu esnada kafasına silahı dayadığı öğrenilen İnanır’ın tetiğe basarak hayatına son verdiği bildirildi.

Olayla ilgili savcılık soruşturmasını sürdürüyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, 31 Mart Seçimleri sonrası başkanlık koltuğuna oturduktan sonra İnanır’ı Karşıyaka Belediyesi'nden Büyükşehir'e transfer etmişti. Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü istisnai kadrosu için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na ismini göndermişti. Bakanlıkta açıktan atanma talebi bulunan İnanır’ın intihar sebebi ise henüz bilinmiyor.

Haydar İnanır, Büyükşehir Belediyesi’nde işten çıkarılan çalışanların işe alınma sürecinde öne çıkmıştı. İnanır, eylem esnasında işçilerin yanına gelerek işe geri alınacaklarının müjdesini vermişti.

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU
İnanır'ın cenazesi 19 Temmuz 2024 (bugün) ikindi namazına müteakip Örnekköy Cemevi'nden kaldırılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Bahri
20 Temmuz 2024 Cumartesi 10:55
Olmadı be haydar bu gidiş sana hiç yakişmadı hiç bir şey canından kıymetli değildi be kardeşim nur için de yat çok üzdün bizi sevenlerini mekanın cennet olsun
Mahir Çayan
19 Temmuz 2024 Cuma 17:30
Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun Bunu da Cemil Tugaya bağladınız ya! Artık akıl sağlığınızın şüphe etmeye başladım. Yakında Barış Karcıya da bağlarsiniz diye düşünmüyor değilim..!
izmir matrahı
19 Temmuz 2024 Cuma 17:12
yav nasıl iş bu ? aşağıda sezalı arkadaş bahsetmiş. çokta haklı! Tümay,hande ve karsıyaka isimli yorumcular resmen cemil tugaydan baskı gördü intihar etti demeye getirmişler. böyle rezillik olmaz! ekran görüntülerini alıyorum . bir şikayet etmek lazım .
gültepeli
19 Temmuz 2024 Cuma 13:59
onun durumunu benden başka kimse anlayamaz aynı durumdan bende geçtim intihar ederek hayatıma sonvermek istedim ama yiyecek ekmeğim varmışki şuanda hayatayım kimbilir ne derdi,sorunu vardı içinde ne fırtnalar kopuyordu başına gelmeyen anlamaz bunu allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
sezarın hakkı sezara
19 Temmuz 2024 Cuma 13:56
adamın intihar etmesini de cemil tugaya bağlamışlar. cemil tugay'ın avukatının yerinde olsam şuradan dava edecek çok insan bulurum.
Sir alex ferguson
19 Temmuz 2024 Cuma 13:29
Savcı olsam bu davaya bakmak isterdim.
Bilge
19 Temmuz 2024 Cuma 12:11
Allah rahmet eylesin
Karsıyaka
19 Temmuz 2024 Cuma 11:50
Onun bunun ekmeğiyle yeriyle uğraşacağına yanındakının durumunu görmemiş sana Dr diplamasını nasıl verdıler cemil
Fatih Alkan
19 Temmuz 2024 Cuma 11:24
Kim bilir neler yaşadı psikolojisi ne durumdaydı da intihar etti
Hande
19 Temmuz 2024 Cuma 10:35
Cemil Tugayın yanında İbbye götürdüğü 5 kişiden birincisi hangi baskılara maruz kaldı diye düşünüyor insan ,Allah rahmet eylesin

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz