Ege'de Son Söz

Büyükşehir'de kadro revizyonu sürüyor... Şahin gitti, Elitaş geldi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Hülya Şahin, görevden alınarak yerine Ali Kemal Elitaş atandı.
Büyükşehir'de kadro revizyonu sürüyor... Şahin gitti, Elitaş geldi!
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Mayıs 2024 Cuma 22:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde 31 Mart yerel seçimleri sonrası kadro revizyonları tam gaz sürüyor. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanın Cemil Tugay'ın kadro çalışmalarında Mezarlıklar Dairesi Başkanı Hülya Şahin görevden alındı. Şahin'in yerine İZSU Genel Müdürlüğü Daire başkanı kadrosunda bulunan Menemen Teknik Şube Müdürü Ali Kemal Elitaş atandı. 

Ayrıca Elitaş, 31 Mart seçimleri öncesi CHP'den Menemen Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu. Ancak Elitaş aday gösterilmemişti. 

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ
Elitaş, "Geçmiş dönemde yaklaşık 2 yıl görev yaptığım Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı’na Daire Başkanı olarak atandım. Parçası olmaktan gurur duyduğum İzmir Büyükşehir Belediyesi ailesinde Mezarlıklar Dairesi Başkanı olarak kentimize hizmet edecek olmanın heyecanı içerisindeyim. Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı görevini bu güne kadar yürüten Sayın Hülya Şahin’e tüm değerli hizmetleri için kurumumuz adına şükranlarımı sunuyorum.

Pırıl pırıl, tecrübeli ve verdiği hizmet ile örnek olan kadromuzla, hizmet kalitemizi her geçen gün daha ileriye taşıyarak gece gündüz demeden çalışıp İzmir halkına layık olmaya gayret edeceğiz. Bu görevi şahsıma layık gören İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Cemil Tugay’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Baskan
18 Mayıs 2024 Cumartesi 20:49
Yeni baskan izmorin yollari ne olacak her taraf kostobek yuvasi araclar maf oldu birde mesaj saatinden sonra daire baskanlariniz aracla evine gidiyor hayirdir otobus metro bozuyormu arkadaslari belediye tasaruf diyorsunuz kamu araclari aksamlari gezip duruyor eskidende vardi bu kararlar ama adamlar uyanik ya arabasiyla kiralik soforler alip gezdiler allahin belalari

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz