Ege'de Son Söz

Bucaspor 1928 final için sahaya çıkacak

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup Play-Off yarı final ilk maçında İstanbul'da İskenderunspor'u 3-1 yenip tur için büyük avantaj yakalayan Bucaspor 1928, yarın rakibiyle rövanş karşılaşmasına çıkacak.
Bucaspor 1928 final için sahaya çıkacak
Haberler / Spor
10 Haziran 2023 Cumartesi 11:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeni Buca Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçta Burak Şeker düdük çalacak. Bucaspor 1928 rövanşta her türlü galibiyet, beraberlik ve tek farklı yenilgi alması halinde adını finale yazdıran taraf olacak. Maçı 2 farklı kazanırsa uzatmaya taşıyacak İskenderunspor'a ise tur için 3 ya da daha farklı galibiyet gerekecek. 

Adını finale yazdıran takım Şanlıurfaspor - Anagold 24Erzincanspor eşleşmesinin galibiyle Spor Toto 1'inci Lig'e yükselebilmek için Konya'da kozlarını paylaşacak.

Bucaspor 1928-İskenderunspor maçının biletlet fiyatları VIP 30, kapalı tribün 20, maraton, kale arkaları ve misafir tribünü 10 TL olarak belirlendi. Bucaspor 1928 Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, İskenderunspor karşısında gereken skoru alacaklarını söyledi.

Taraftardan destek beklediklerini belirten Karafırtınalar, "İlk maçta iyi bir sonuçla ayrıldık. Elbette işimiz tam olarak bitmedi. Evimizde turu geçip tamamen final maçına odaklanmak istiyoruz" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz