Ege'de Son Söz

Bucaspor 1928, Play-Off'ta finalde!

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta evinde önemli rakiplerinden İskenderunspor'u 3-2 yenen Bucaspor 1928, son hafta öncesi sezonu 2'nci sırada tamamlamayı garantileyip Play-Off'larda grup finaline kaldı.
Bucaspor 1928, Play-Off'ta finalde!
Haberler / Spor
17 Mayıs 2023 Çarşamba 11:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bu maça kadar şampiyonluk şansını zorlayan sarı-lacivertliler, mutlu sona ulaşan Kocaelispor'un gerisinde kalıp direkt 1'inci Lig'e yükselme hedefine ulaşamasa da fazladan Play-Off karşılaşmaları oynamayacak. Sarı-lacivertliler grup finalinde İskenderunspor, 1461 Trabzon, Vanspor ve Ankara Demirspor'dan biriyle karşı karşıya gelecek. Grup final çift maç eleme usulüne göre oynanacak. Bucaspor, ilk maçı deplasmanda, rövanşı ise evinde oynama avantajına sahip olacak. Grup finalini geçen takım, Spor Toto 1'inci Lig'e yükselmek için Beyaz Grup'tan gelecek takımla tarafsız sahada oynanacak finalde karşı karşıya gelecek.

Teknik direktör Sait Karafırtınalar, tüm takımı kutladığını belirterek, "Hedefimize ulaşabilmek için toplamda 3 maçımız kaldı. Önce grup finalindeki rakibimizi bekleyeceğiz. Bu ana kadar çalışmalarımız son sürat devam edecek. Gönül isterdi ki direkt olarak bir üst lige çıkalım. Ancak avantajlıyız, fazladan müsabaka oynamayacağız. Camiamız ve taraftarımız bize inansın. Bucaspor 1928 layık olduğu yere gelecektir" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz