Ege'de Son Söz

Bayraklı’da yüksek gerilim... Ak Parti'de 'komisyon' kavgası!

Bayraklı Belediyesi’nin meclis toplantısı öncesinde yapılan AK Parti Grup toplantısında kavga çıktı. İlçe Başkanı Tarkan Düzman ile Meclis Üyesi Latif Aydemir birbirine girdi. Bazı meclis üyelerinin de dahil olduğu tartışma kavgaya dönüşmeden yatıştırıldı.
Bayraklı’da yüksek gerilim... Ak Parti'de 'komisyon' kavgası!
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Mayıs 2024 Çarşamba 19:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ - Bayraklı Belediyesi’nin Mayıs ayı ikinci olağan meclis toplantısı öncesinde AK Parti grubu karıştı. Bayraklı AK Parti İlçe Başkanı Tarkan Düzman’ın da katıldığı kapalı grup toplantısının ana gündem maddesi mecliste görüşülecek konulardı. Parti grubunun başlamasından sonra toplantıda gerilim yaşandı. Meclis Üyesi Latif Aydemir ile Düzman arasında kavga çıktı. Karşılıklı hakaret ve küfürleşmelerin yaşandığı toplantıda Aydemir’in geçtiğimiz ay seçilen İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na neden kendisinin yazılmadığını sorduğu öğrenildi. Düzman’ın partinin kararı olduğunu belirtmesi Aydemir’i sakinleştirmeye yetmedi. Aydemir ile Düzman birbirine girerken bazı meclis üyeleri de tartışmaya dahil oldu. Belediye binasındaki grup toplantısında yükselen sesler koridorlara kadar gelirken CHP’li meclis üyeleri de AK Parti grubunun olduğu yere geldi. Güvenlik görevlilerinin de önlem aldığı toplantıda yaşananların AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’ya aktarıldığı öğrenildi. Saygılı’nın kamuoyuna yansıyan durum ile ilgili disiplin süreci başlatabileceği ifade edildi.

Öte yandan Nisan ayındaki ilk meclis toplantısında İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na Sezer Cem Bozacı, Tolga Ciritoğlu Fikret Karabağ, Aydın Koç seçilmişti.

İzmir’in Manhattan Bölgesi olarak adlandırılan gökdelenleri bol, inşaatları çok kesimi Bayraklı’da çok sayıda yatırım gündeme geliyor. Belediye meclislerinde sık sık imar planları, inşaat ruhsatları ve yatırımcılarla ilgili konular değerlendiriliyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

hasan gürsel altuğ
9 Mayıs 2024 Perşembe 10:13
çevre,sağlık,kadın hakları,hukuk,çocuk vs komisyonları olsa kavga çıkmaz ,bu komisyonlara giren bile olmaz. Neden acep bu komisyonda bu kadar kavga çıkıyor bilen var mı.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz