Ege'de Son Söz

Bayraklı’da isyan büyüyor: Memurlar, CHP önünde!

Bayraklı Belediyesi’nde devam eden maaş krizinde bugün memurlar Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Başkanlığı’na yürüdü. Burada da protestosuna devam eden memurlar sonra olaysız şekilde ilçe başkanlığı önünden ayrıldı.
Bayraklı’da isyan büyüyor: Memurlar, CHP önünde!
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Haziran 2024 Çarşamba 13:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ - Bayraklı Belediyesi’nde görev alan memurların maaşlarında yaşanan kesintiler nedeniyle başlayan eylemler hız kesmeden devam ediyor.

Belediye binası önünde bir araya gelen TÜM-BEL-SEN üyesi memurlar düdük, ıslık ve sloganlarla Belediye Başkanı İrfan Önal’ı protesto ederken dün gerçekleştirilen TİS toplantısından da sonuç çıkmaması sonrası memurlar bu kez soluğu Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı önünde aldı.

CHP’YE YÜRÜDÜLER!
İlk olarak belediye binası önünde basın açıklaması gerçekleştirilen çalışanlar açıklamanın ardından ise belediyeye yaklaşık 200 metre mesafede olan CHP İlçe Başkanlığı’na yürüdü. Sloganlar ve ıslıklarla yürüyen kalabalık ilçe başkanlığı önünde de protestosunu bir süre daha devam ettirdi. Memurlar protestosunun ardından ise ilçe başkanlığı önünden olaysız bir şekilde dağılarak yeniden Bayraklı Belediyesi önünde bir araya geldi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

MERT
5 Haziran 2024 Çarşamba 23:06
SDS Yİ KALDIR BAŞKAN DEVLET NE VERİYORSA O İŞİNE GELEN ÇALIŞSSIN BEĞENMEYENE ÖZEL İŞ ÇOK ...
Misafir3521
5 Haziran 2024 Çarşamba 21:24
Memurlar ile işçiler arasında ücret farkı çok fazla işçiler ikramiye gıda yardımı yemek parası fazla mesai parası alırken memur bunların hiçbirini almıyor böyle olunca da iş barışının sağlanması zor oluyor. Bunun için bir nebze aradaki farkı kapatmak için hükümetin çıkardığı torba kanunla tavan ücreti geçmeyecek şekilde Sds adı altında her ay ödeme yapılıyor. Bazı artniyetli belediye başkanları bu ücreti vermemek için özel gayret sarfediyor.
İzmir İçin
5 Haziran 2024 Çarşamba 19:03
Bu hiç iyi bir durum değil yenisi eskisinden beter hiç kimse yok yeni göreve geldi demesin bu bilinen bir durumdu bir şey yapamayacaksa demekki seçilmek için her türlü yola başvurulmuş CHP halkın akp ye tepkisiyle geldi ama İzmir gibi bir yerde öyle çok yüksek bir oranla gelmedi ve iyiye gitmiyor genel başkanın bu olaya el koyup kendinize gelin demesi gerekli artık
İşçi&memur
5 Haziran 2024 Çarşamba 17:20
Arkadaşlar bir işçinin maaşı kadar hatta bazı belediyelerde çalışan işçilerin maaşından bile fazla sosyal denge alıyorsunuz. Diğer kamuda çalışan memurların ne suçu var. Ya da sizin ne özelliğiniz var.
Gerçek
5 Haziran 2024 Çarşamba 17:18
Öncelikle şunu düzeltelim, memurun maaşından kesinti olmuyor, Sosyal denge tazminatından kesinti oluyor. İşçisine maaş ödeyemeyip memura yasal sınırın üstünde SDT veren Bebediye Başkanlarına yazıklar olsun.
Gaziemirli Memur
5 Haziran 2024 Çarşamba 16:55
Aynı eylemi Gaziemir memurlarından da bekliyoruz, hani eski başkan için tabut taşıyan memurlardan, tabi yürekleri varsa :))
ali alkan
5 Haziran 2024 Çarşamba 16:35
işe girerken aylarca uğraştınız araya insan soktunuz. O zaman yediniz başkasının hakkını , şimdi sıra size geldi. Haklı mücadelenizde başarılar diliyorum. Bu sizlere birer ders olsun alırken de verirken de adalet kavramını unutmayın.
5 Haziran 2024 Çarşamba 16:04
Ülkenin milyarları gitmişmiş E sonra bunlar da İzmiri n milyarlarını görüreceklermiş. .....tir oradan
5 Haziran 2024 Çarşamba 14:35
Memur kadar basına tas dussun. ulke nin giden milyar dolarlarına korkudan sesin cıkmaz burda memura sallarsın anca ...
5 Haziran 2024 Çarşamba 14:12
Memurlar, eylem yaptığı kadar çalışsaymış keşke...Aldıkları SDS, asgari ücretten fazla.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz