Ege'de Son Söz

Balçova'da sınava hazırlanan gençlere moral konseri

Üniversite sınavlarına hazırlanan gençler, Balçova Belediyesi’nin düzenlediği moral konserinde İzmir’in sevilen guruplarından Narkoz ile streslerini atarak güzel bir yaz konseri izleme imkanı buldu.
Balçova'da sınava hazırlanan gençlere moral konseri
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Mayıs 2023 Cuma 11:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Balçova Belediyesi geçen yıl başlattığı yaz konserlerinin gençler tarafından beğenilmesi üzerine Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, bu yılda gençler için moral konserleri düzenleme kararı aldı. Adalet ve Demokrasi Parkında düzenlenen ilk konserde sahne alan İzmir’in sevilen Gruplarından Narkoz, Balçovalılara muhteşem bir gece yaşattı. Kendi şarkılarının yanı sıra nostaljik şarkılarıda kendilerine özgü tarzlarıyla yorumlayan Narkoz.izleyicilerdende tam not aldı.

Koronavirüs pandemisinden sonra gençlerin çok bunaldığını ifade eden Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya “Pandemi gibi deprem gibi olaylar nedeniyle siz sevgili gençler çok yoruldunuz. Biz de yoğun okul dönemi sonunda ve sınavlar öncesinde sizlerin güzel zaman geçirmenizi istedik. Çünkü sizler bu Ülkenin geleceğisiniz. Sizler iyi olursanız ülkemizin geleceği de iyi olacak. Bu nedenle bizim umudumuz sizlersiniz, baharı getirecek olan sizlersiniz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz