Ege'de Son Söz

Bakan Yerlikaya’dan televizyonlardaki gündüz kuşaklarına tepki

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, televizyonların gündüz kuşaklarında şiddet, cinayet gibi pek çok hassas konuyu ele alan programlardan hoşlanmadığını belirterek, “Bu yayınlarda etik değerlerden sapmalar var” dedi. Yerlikaya, “Suçu aydınlatmak İçişleri Bakanlığı’nın işi. Adaletin tecelli etmesi Adalet Bakanlığı’nın işi” dedi.
Bakan Yerlikaya’dan televizyonlardaki gündüz kuşaklarına tepki
Haberler / Güncel
14 Haziran 2024 Cuma 09:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yerlikaya, bakanlıktaki Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'nde (GAMER) gerçekleştirilen "Ankara 365 Medya Buluşmaları" toplantısında, basın kuruluşlarının Ankara temsilcileriyle bir araya geldi.

Sözcü’den Saygı Öztürk’ün aktardığına göre, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bazı televizyonların gündüz kuşağındaki programların sorulması üzerine, “Hiç kusura bakmasınlar o yayınlardan hoşlanmıyorum” dedi.

Yerlikaya, “Bu yayınlarda etik değerlerden sapmalar var. Bazı şeylerin herkesin ortasında konuşmamızın ne anlamı var yani. Bunun Basın-yayın özgürlüğüyle ne alakası var. Suçu aydınlatmak İçişleri Bakanlığı’nın işi. Adaletin tecelli etmesi Adalet Bakanlığı’nın işi. Bizim adımıza kararları mahkemelerimiz veriyor. TV’lerdeki o tür yayınları ben kabul etmiyorum, onlar, değer sapması” ifadelerini kullandı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

SEDAT
14 Haziran 2024 Cuma 22:02
BAZI ŞEYLERİN HERKESİN ORTASINDA KONUŞMANIN NE ANLAMI VAR DİYORSUN DA O BAZI ŞEYLER ZATEN HERKESİN ORTASINDA OLUYOR HERKESİN ORTASINDA YAŞANIYOR. BENCE DÜŞÜNMEDEN KONUŞMAYIN
ANKARA
14 Haziran 2024 Cuma 11:13
Sen Bu Sorunu Çozersen Etek Giyecegim...
ANKARA
14 Haziran 2024 Cuma 09:31
Ha Şunu Bileydin... Ancak Sunu da Unutuyorsun;Bu Yayinlari Ele Alan Kanal da Ak Partiye Yakin İs Adamlarina Ait Olan Kanallar...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz