Ege'de Son Söz

Bahçeli'den emekli maaşı açıklaması!

MHP Genel Başkanı Bahçeli, emekli maaşlarında yapılacak artışa ilişkin, "Cumhurbaşkanlığı hükümeti çok yönlü bir çalışma içerisinde. Zannediyorum kısa sürede sonuç verir" açıklamasını yaptı.
Bahçeli'den emekli maaşı açıklaması!
Haberler / Politika
1 Ekim 2023 Pazar 14:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 28. Dönem 2. Yasama Yılı açılışı dolayısıyla geldiği Mecliste gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ankara'daki terör saldırısına ilişkin soruya Bahçeli, sabah saatlerinde bir açıklama yaptığını, bu açıklamanın yeterli olacağını belirtti.

Bir gazetecinin "emekli maaş artışına yönelik MHP'nin bir vaadinin olduğu, bu konuda yetkililerle herhangi bir görüşmelerinin olup olmadığının" sorulması üzerine Bahçeli, "Bizim özel bir görüşmemiz olmadı ama Cumhurbaşkanlığı hükümeti çok yönlü bir çalışma içerisinde. Zannediyorum kısa sürede sonuç verir." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Milleti uyutuyorlar.
1 Ekim 2023 Pazar 16:16
Bir gecede MTV iki katına çıkaranlar, enaz Memur maaşını 22.000 TL^2ye çıkaranlar, asgari ücreti bir gecede artıranlar, faizleri bir anda 750 ve 500 puan artıranlar, şimdi çok yönlü çalışma yapıyorlarmış. Biz de yedik. Bence bunların niyeti yılbaşından geçerli diye bir zam yapıp Temmuz'da yapılması gereken seyyalen zammı iç edecekler. Ocak ayında zamlı emekli maaşına yapmalrı gereken zammı da ham yapacaklar.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz