Ege'de Son Söz

Bahçeli'den Yunan şarkıcı Vandi'ye tepki: İlkel, istilacı, ahlaksız!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Genel Merkez binasında 'sürpriz' basın toplantısında konuştu. Bahçeli, Çeşme'de yaşanan konser skandalı ile ilgili "Bir Yunan şarkıcının Çeşme’de Türk bayrağına ve Atatürk posterlerine karşı sergilediği saygısızlık ile egemenliğimiz altındaki bazı adalarda fiili durum yaratması sabrımızı zorlayan ilkel ahlaksızlığa bir başka örnektir. Bu kafa yapısı ile iyi komşuluk hukuku ilişkisi kurmanın ne kadar mümkün olduğu ayrıca ele alınmak durumundadır" dedi.
Bahçeli'den Yunan şarkıcı Vandi'ye tepki: İlkel, istilacı, ahlaksız!
Haberler / Politika
23 Temmuz 2024 Salı 11:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli düzenlediği basın toplantısında, geçtiğimiz günlerde Türk Eğitim Vakfı İzmir Şubesi tarafından Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda organize edilen konser skandalına dair konuştu. MHP Lideri Bahçeli, Yunan şarkıcı Despina Vandi'nin sahnede Atatürk posteri ve Türk Bayrağı var diye sahneye çıkmamasını eleştirdi.

'İLKEL, İSTİLACI, AHLAKSIZ'
Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

"Bir Yunan şarkıcının Çeşme’de Türk bayrağına ve Atatürk posterlerine karşı sergilediği saygısızlık ile egemenliğimiz altındaki bazı adalarda fiili durum yaratması sabrımızı zorlayan ilkel ahlaksızlığa bir başka örnektir. Bu kafa yapısı ile iyi komşuluk hukuku ilişkisi kurmanın ne kadar mümkün olduğu ayrıca ele alınmak durumundadır."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

İZMİRLİYİZ
23 Temmuz 2024 Salı 21:16
ADAM DOĞRULARI SÖYLEMİŞ AMA MALUM İZMİRDE CEKETE OY VERENLER SANKİ YUNANLI GİBİ TEPKİ VERMİŞLER. HAYRET DOĞRUSU YUNANİSTANMI MHPMİ DESEN YUNANİSTAN DERLER.SÖZDE ATATÜRKÇÜLER SİZİ
23 Temmuz 2024 Salı 15:32
Sen gavuru burnunun dibine davet et. Ondan sonra kov. Bizde yedik. Bir zamanlar İzmir e bayrak taltifi yapmaya çalışan soytarılar vardı. Asıl gavurlar bunlardır. Sinsi ve kahpe.
medya takipçisi
23 Temmuz 2024 Salı 15:06
bugün bu konu hakkında yazmak şart oldu.Öncelikle yunanlı sanatçının bu tavrı kabul edilemez. Ancak bu sorunun oluşmasında baş sorumlu TEV VE ORGANİSAZYON komitesidir. Hiç bir şekilde kenara çekilip Son konuşmayı yapan Sayın Belediye Başkanını günah keçisi yapıp ona yüklenmeleri o kadar yanlış ki ...kaba tabiri ile zurnanın son deliği bile değil sayın Lal.... Bu sanatçıya kim karar verdi... karar verilebilir ama bu sanatçının dünya görüşü ve söylemleri incelenmedi mi ... olabilir ... peki neden kendisi ile sahne düzeni hakkında bir sözleşme yapılmadı... organisazyon komitesinde her gün her şeyi bilen kişiler var onlarca paylaşım yapıyorlar... peki tecrübeli insanlardan niye destek almadılar. TEV vakfının geleneği türk bayrağı ve atatürk resmi gelen sanatçı bunu bilmiyormu. Soruları artırmak mümkün. Ancak bu çok bilmiş saygın kişilerin peşine özkökler takıldı , medya köşesi tutmuş insanlar katıldı , iş adamları katıldı vay lal bunu nasıl söyler. Ayıp ve yön saptırmak denir bunar.Ülkemde ne kadar yanlış yaban yunanı seven varmış........ Kadın atatürk hakkında söylemediğini bırakmadı. Bahçeli doğru söylemiş .
Mahmut Feryadi
23 Temmuz 2024 Salı 13:56
yeni haberi olmuş paşanın ;) sakin ol reyizzz
izmir matrahı
23 Temmuz 2024 Salı 13:24
ruh bedeni terk etmiş ama .....
Etki ve tesir
23 Temmuz 2024 Salı 13:10
Bir Yunan ın İzmir de Atatürk posterinin kaldırılmasını istemesi chp nin bunu şımartması sonucudur. Yoksa bu densizliği yapacak cesareti bulamaz.
Gürkan
23 Temmuz 2024 Salı 12:45
Atatürk krizi yaşanan süper kupa finali sonrası başka, burada başka konuşuyor. Gerçi dün de AKP için demediğini bırakmamıştı; sonrası ise malum.
Baran
23 Temmuz 2024 Salı 12:19
Tebrikler Syn Bahçeli. Gavura tepki böyle olur.
izmirli
23 Temmuz 2024 Salı 12:18
hah bi sen eksiktin Kamber..
VATANDAŞ
23 Temmuz 2024 Salı 12:01
Günaydın. Olayın üzerinden günler geçti Sayın BAHÇELİ..

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz