Ege'de Son Söz

Aydın'da siyasi deprem... Belediye başkanı CHP'den istifa etti

Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay düzenlediği toplantıyla Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ettiğini açıkladı.
Aydın'da siyasi deprem... Belediye başkanı CHP'den istifa etti
Haberler / Ege
12 Eylül 2023 Salı 12:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, Nevzat Biçer Nikah Salonu'nda yaptığı basın toplantısında partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Atay, "Kılıçdaroğlu Aydın'a üç kere geldi. Aydın İl Başkanlığına, Efeler Belediyesi'ne bir kere bile gelmeden sadece Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Alelacele Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun yeniden aday olduğunu açıkladı. Ne bu telaş Sayın Kılıçdaroğlu?" ifadelerini kullandı.

Atay, "500 kilometre adalet için yürüyen Sayın Kılıçdaroğlu, parti içindeki adaleti sağlayın dedim hiç birşey çıkmadı" dedi.

Parti içerisinde yapılan haksızlıklar olduğunu vurgulayan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu duruma ses çıkarmadığını söyledi.

Atay," Kemal Kılıçdaroğlu, Söke'de yaptığı konuşmada 'Özlem Çerçioğlu o kadar başarılı ki bütün Belediye Başkanları onu örnek alıyor' dedi. Aman Sayın Kılıçdaroğlu, ben Özlem Çerçioğlu'nun hiç birşeyini örnek almıyorum. Beni karıştırmayın" diye konuştu.

Atay, "4 buçuk yıldır 21 kere denetimden geçtik hakkımızda hiç bir dava açılmadı. Tek bir soruşturmamız var o da benim madalyam. Dava danıştaydan kesinleşmedi. O davada jeotermal tesislerine ruhsat vermediğim içindi. Bununla ilgili seçimden önce söz vermiştim, sözümün arkasındayım" dedi.

Atay, "Aydın'da CHP diye bir parti yoktur Özlem Çerçioğlu partisi vardır. Bu nedenle partimden istifa ediyorum. Görevimi bağımsız belediye başkanı olarak sürdüreceğim" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Lombak
12 Eylül 2023 Salı 21:44
Aydın siyaseti için TVDEN izleyin uyduda. Muhteşem.
Aydınlı
12 Eylül 2023 Salı 16:52
Aydın da artık Ak Parti belediyeciliği gelmelidir
menemenli
12 Eylül 2023 Salı 15:42
HERŞEYE İNAT ÖZLEM ÇERÇİOĞLU!! SENİ YEDİRMEYECEĞİZ BAŞKANIM!! BLD BŞK ADAYI OLAMAYACAĞINI ANLAYINCA BÖYLE YAN ÇZENLERLE YOL YÜRÜME SAYIN GENEL BAŞKANIM ARKANDAYIZ
Alo
12 Eylül 2023 Salı 14:56
Birazda hani yoldaş diyorsunuz,siyaset birlikteliği diyorsunuz,paylaşmayı diyorsunuz,sosyal adalet diyorsunuz ,uygulamaya gelince hep bana rap bana ayıp ya ayıp
Koltuk sevdası
12 Eylül 2023 Salı 13:49
Bağımsız olarak mı seçilmiş koltuğu bırakmıyor?
tuna
12 Eylül 2023 Salı 13:22
Aydında çerçioğlunun yolsuzlukları sokaklarda konuşulurken bu kadını tekrar aday gostermeye kalkan kılıçdaroğlu Aydını elleriyle ak partiye teslim etmektedir çerçioğlundan halka acık sekılde hesap sorması gerekırken boyle ustu ortulu sekılde yenıden adayımız demesi aydında bitmişliğin ifadesi değil aynı zamanda gaflet dalalet ve hıyanettir

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz