Ege'de Son Söz

Asansör faciasında gözler bilirkişi raporunda!

Aydın Baro Başkanı Anıl Yetişkin, asansör faciası ile ilgili soruşturmayı yakından takip ettiklerini vurgulayarak, “Gerek idari gerek cezai incelemelerde Aydın Barosu olarak yakından takip ediyoruz. İncelemeler yapıldı bugün-yarın bilirkişi raporu yayınlanır” dedi.
Asansör faciasında gözler bilirkişi raporunda!
Haberler / Ege
31 Ekim 2023 Salı 14:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Diren ÇELİK/EGEDESONSÖZ- Aydın Efeler Işıklı KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu’nda bakımı yapılmayan, gerekli onarımın yapılmadığı asansörün düşmesi sonucu Zeren Ertaş isimli üniversiteli hayatını kaybetmiş, 15 öğrencinin de yaralandığı bildirilmişti. Olayın ardından  başta Aydın olmak üzere, tüm yurda tepki eylemleri yayılmıştı.

Aydın Baro Başkanı Anıl Yetişkin Egedesonsöz’e değerlendirmelerde bulunarak yaşanan facianın ardından suç duyurusu açıldığını Aydın Barosu’nun da soruşturmayı yakından takip ettiğini ifade etti.

Başkan Yetişkin, “Sorumluların tespit edilmesi için başlatılan soruşturmanın her aşamasında Aydın Barosu olarak yakından takip ediyoruz. Savcılık ile birlikte baromuzun ve TMMOB’un da dahil olduğu inceleme gerçekleştirildi. Bilirkişi raporunu bekliyoruz. Rapor bir iki güne yayınlanır” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz