Ege'de Son Söz

Altay'da camia toplanıyor: Yol haritası çizilecek!

1'inci Lig'de küme düşmesi kesinleşen Altay'da camianın önemli isimleri yarın bir araya gelip kulübün kurtuluşu için yol haritası çizecek.
Altay'da camia toplanıyor: Yol haritası çizilecek!
Haberler / Spor
17 Nisan 2024 Çarşamba 13:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TFF 2'nci Lig'e son kongrede 664 milyon 918 bin TL olarak açıklanan borç yüküyle düşecek siyah-beyazlılarda yapılacak toplantıda şirketleşme çalışmaları için bazı kararlar alınması bekleniyor. Kulübün simge isimlerinden Mustafa Denizli'nin önderliğinde İzmir Ticaret Odası'nda saat 19.30'da gerçekleşecek toplantıya eski başkan Ahmet Taşpınar ve eski yüksek divan kurulu başkanı Ahmet Çoker'in yanı sıra camianın önde gelen isimlerinin katılacağı öğrenildi.

Son olarak geçen ay sonunda yapılan seçimli olağanüstü genel kurulda başkanlık görevine Süleyman Özkaral'ın getirildiği Altay'da bu kez şirketleşme için bir kez daha kongre kararı alınması bekleniyor. Geçen yıl ağustos ayında yapılan genel kurulda üyelerden şirketleşme yetkisi alınmış ancak bir kulüp üyesinin dava açması nedeniyle şirketleşme çalışmaları rafa kaldırılmıştı. Bu arada camia büyüklerinin genel kurul yapısını değiştirmeyi planladığı öğrenildi. Yıllık aidat ücretinin 2 bin 400 TL'ye çıkarıldığı kulüpte üye sayısının düşürülmesi gündemde.

NURETTİN'DEN KÖTÜ HABER
Altay'da genç santrfor Nurettin Küçükdeniz'in kasığından sakatlandığı öğrenildi. Son olarak iç sahada oynanan Çorum FK karşılaşmasında ikinci yarıda oyuna girip, 63'üncü dakikada oyundan çıkmak zorunda kalan 19 yaşındaki forvetin cuma günü İzmir'de oynanacak Manisa FK müsabakasında forma giyemeyeceği belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Abdullah ÇINAR
17 Nisan 2024 Çarşamba 16:59
AhmeT TAŞPINAR olmasa daha mantıklı olurmuş yeter artık ÖZgür ün avuktalıgını yaptıgın Ahmet Bey. Sayın Denizli umarım gereğini bu sefer yapar. Mahmut Bey ve İbrahim Akman sizinle beraber olsun yeter. 3 kişi bu camiayı ayağa kaldırırsınız. İzmir in gerçek sahibi ortaya yeniden çıkar.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz