Ege'de Son Söz

Altay'da büyük belirsizlik

TFF 2'nci Lig ekiplerinden Altay'da yeni sezon öncesi büyük belirsizlik devam ediyor. Şirketleşme kararı sonrası yatırımcı arayışlarını sürdüren İzmir temsilcisi yeni sezon hazırlıkları konusunda planlama yapamıyor.
Altay'da büyük belirsizlik
Haberler / Spor
17 Haziran 2024 Pazartesi 11:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Cüneyt Biçer ve ekibinin sözleşmeleri ay sonunda sona erecek. Tecrübeli teknik adamın göreve devam edip etmeyeceği netleşmedi. Kurban Bayramı sonrası Altay'ın ligdeki rakiplerinin büyük bölümü yeni sezon çalışmalarına başlayacak.

İzmir temsilcisinin ise sezona ne zaman ve hangi teknik direktör önderliğinde başlayacağı merak konusu oldu. Futbolculardan Eren ve Salih'in resmen ayrıldığı Altay'da kulübe ihtarname gönderen Kuban, Mehmet, Mustafa, Arda ve Sefa'nın fesih yapması an meselesi. Siyah-beyazlılarda Ozan, Deniz, Murat Uluç ve Nurettin'in de kontratları sona erdi.

Altay çok hızlı bir şekilde yatırımcı bulup transfer yasağını açamazsa lige büyük handikaplarla başlayacak. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

İbrahim Yüncü
18 Haziran 2024 Salı 08:02
Gerçek tablo şu; Müflis tüccarın aktifinde ne para olur ne satışa sokacağı ürün. Bu mali tabloya iki sene önce alıcı çıkabilirdi ancak gelinen bu noktada az ihtimal. Bu klüp, kendi kulübünü borca sokup GS a sponsor olan yöneticiler gördü sonuçta kulüp eridi ruhu kaldı. Tehlikeli günler 2 ci ligdeki günlerimiz. Çünkü o süreçte ruh da yok olabilir. ÖNERİM VAR ama burada yazılmaz!

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz