Ege'de Son Söz

Altay 2 hafta sonra 1 puana güldü

Spor Toto 1'inci Lig'de kümede kalma yarışındaki rakiplerinden Gençlerbirliği ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Altay, 2 hafta aradan sonra puan yüzü görerek moral buldu.
Altay 2 hafta sonra 1 puana güldü
Haberler / Spor
18 Nisan 2023 Salı 12:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Üst üste aldığı Bandırmaspor (D) ve Altınordu yenilgileriyle tekrar tehlikeli bölgeye yaklaşan İzmir temsilcisi, Başkent'ten 1 puanla dönerek düşme hattındaki Gençlerbirliği ile arasındaki 4 puanlık farkın kapanmasına izin vermedi. Ligde 32 puanla 13'üncü sırada yer alan Altay'ın tek dezavantajı bir haftayı bay geçecek olması.

Ligde 4 maçı kalan Altay, sezon sonunda olası puan eşitliğinde ikili averajda üstün olduğu 32 puanlı Altınordu, 30 puanlı Erzurumspor FK ve 28 puanlı Gençlerbirliği'ni geride bırakacak. Bu 3 takımın 5'er maç oynayacak olması handikap olarak görünse de siyah-beyazlılar, fikstür açısından avantajlı konumda. Son 4 maçın üçüne İzmir'de çıkacak Altay bu periyotta Göztepe, Boluspor (D), Denizlispor'la karşılaştıktan sonra 37'nci haftayı bay geçecek. Siyah-beyazlılar, son hafta Tuzlaspor'a konuk olacak. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Işık
18 Nisan 2023 Salı 16:06
Büyük Altay düşmez

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz