Ege'de Son Söz

ASKİ, içme suyu hattını genişletiyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon (ASKİ) Genel Müdürlüğü’nün kent genelinde vatandaşların hayat kalitesini arttıran çalışmaları devam ediyor. Başkan Özlem Çerçioğlu’nun hizmet odaklı belediyecilik anlayışı ile yatırımlarını sürdüren ASKİ, Koçarlı’nın Esentepe Mahallesi’nde yaptığı sondajla mahallenin içme suyu ihtiyacını uzun yıllar karşılayacak bir çalışmaya imza attı. 
ASKİ, içme suyu hattını genişletiyor
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Eylül 2022 Çarşamba 20:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Esentepe Mahallesi Muhtarı Muharrem Avcı, mahallesinde yapılan sondaj çalışmasıyla vatandaşların içme suyu ihtiyacının karşılandığını belirtti. ASKİ’nin yoğun çalışması sonucunda suya çok derinlerde ulaştıklarını ifade eden Muhtar Avcı, “ASKİ suya ulaşmak için elinden gelen çabayı gösterdi, sonuna kadar gitti ve suyu bize temin etti. Sondaj çalışması sonrasında hatları çekildi ve mahallemize su temin etmeye başladık. Bu çalışmayla artık mahallemizin su ihtiyacının yüzde yüzü karşılanmış olacak.” dedi. 

“Aydınımızın Topuklu Efesi Özlem Başkanımıza çok teşekkür ediyorum”
Yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren Muhtar Avcı, “Bizim su sorunumuz artık bitti. Tahlilleri yapıldı, suyumuz çok güzel. Arıtmaya ihtiyaç duymadan kullanacağız.  Mahalleliler de çok memnun ve ‘Özlem Başkan’dan Allah razı olsun’ diyorlar. Aydınımızın Topuklu Efesi Özlem Başkanımıza bizlere bu desteği verdiği için mahallem ve şahsım adıma çok teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz