Ege'de Son Söz

AK Partili Kaya’dan Büyükşehir’e ‘sanatoryum’ tepkisi: Her sözleri sahte!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne Karşıyaka’da yer alan  ve geçmişte sanatoryum olarak  kullanılan tesis üzerinden yüklenen AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya “Büyük gürültüler kopartarak, deyim yerindeyse kenti ayağa kaldırarak, hamasi sözlerle süsledikleri beyanatlarıyla aldıkları yere çivi bile çakmadılar! Şaşırdık mı, asla!  Her işleri böyle, her sözleri sahte!” dedi
AK Partili Kaya’dan Büyükşehir’e ‘sanatoryum’ tepkisi: Her sözleri sahte!
Haberler / Politika
24 Haziran 2024 Pazartesi 14:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne, Karşıyaka’da yer alan  ve geçmişte sanatoryum olarak  kullanılan tesis üzerinden yüklendi.

Sosyal meyde hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda dönemin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in sözlerini hatırlatan Kaya, Soyer ve mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın aynı olduğunu ima etti.

Kaya paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

3,5 yıl önce ortaya çıkıp, "burası atıl duruyor, bize verin, restore edip İzmir'e kazandıracağız" dediler.  İstekleri hemen yerine getirildi, bahse konu yer, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından İzmir Büyükşehir'e verildi.  Büyük gürültüler kopartarak, deyim yerindeyse kenti ayağa kaldırarak, hamasi sözlerle süsledikleri beyanatlarıyla aldıkları yere çivi bile çakmadılar! Şaşırdık mı, asla!  Her işleri böyle, her sözleri sahte! Aynı sanatoryum gibi, Karabağlar Yeşillik Caddesi'ni de istemiş, "battı çıktılar yapacağız, trafiği rahatlatacağız" demiştiniz. Orayı da alalı 5 yıl oldu, değil battı çıktı yapmak bir tane yaya geçidi bile yapamadınız!  Sizi tanıyoruz, çok iyi biliyoruz.  Ali gider Veli gelir, bu devranı böyle sürdürürsünüz. Amacınız İzmir'e hizmet etmek değil, günü kurtarır geçinir gidersiniz.  Al birini, vur ötekine! Olan İzmir'e olur, vay bu kentin haline!

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

24 Haziran 2024 Pazartesi 18:21
Tarihî elektrik fabrikası ne olacak?
alo
24 Haziran 2024 Pazartesi 17:40
kelin köre diyeceği yok
utanmazlar
24 Haziran 2024 Pazartesi 17:31
otogar metroyu 10 yıldır yapmayan mı sölüyo bunu siz hangı yuzle utanmadan konuşuyorsunuz ya
24 Haziran 2024 Pazartesi 17:12
ÇADIR DEVLETİNDE BÖYLE EKONOMİ YOK HERKES KAFASINA GÖRE FİYAT ARTTIRIYOR YAZIK BU MİLLETE AMA SİZİN TUZUNUZ KURU ANCA BÖYLE BOŞ KONUŞURSUZNUZ
İzmir İçin
24 Haziran 2024 Pazartesi 16:34
50 kuruşluk ekmeği 10 TL, 6 TL Lik 1 tabak çorbayı 120 TL yaptınız sen git bunları bu hale getirene sor nasıl oldu halk şikayetçi diye sonra derdini anlatırsın
Raci
24 Haziran 2024 Pazartesi 15:33
Birincisi siz vermediniz, büyükşehir ihale ile aldı, ikincisi on yıllarca siz terketmişsiniz, koruyamamışsınız. En son konuşacak kişiler sizlersiniz.
Alican
24 Haziran 2024 Pazartesi 15:31
Haklı söylemler.
24 Haziran 2024 Pazartesi 15:20
Sizin hangi sözünüz doğru??
Şaka gibi
24 Haziran 2024 Pazartesi 15:16
Otogar metro 8 yıldır yapılacak. 2017'de açılacağı söylenen hızlı tren 2024'un ortalarına gelmemize rağmen bırak açılmayı İzmir'de çivi çakılmadı. 2011'de temelleri atılan Çandarlı limanı, lojistik köyden bahseden bile yok. Kruvaziyer limanı da yalan oldu.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz