Ege'de Son Söz

AK Partili Kaya, Başkan Soyer'e 'sobe' dedi: Kruvaziyere tek katkısı yok!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kruvaziyer gemilerin rotasının İzmir’e döndürülmesi ile yaptığı açıklamaya yanıt verdi. Kaya, “2023'e kadar İzmir'e gelecek 31 gemiye ilişkin Soyer'in hiçbir katkısı olmamış, gemilerin geleceğini basından öğrenmiştir” dedi.
AK Partili Kaya, Başkan Soyer'e 'sobe' dedi: Kruvaziyere tek katkısı yok!
Haberler / Politika
20 Eylül 2022 Salı 12:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ- Sosyal medya hesabından açıklama AK Partili Kaya, kruvaziyer gemilerinin  İzmir’e gelmesi ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in bir katkısı olmadığını, çalışmaların İzmir Valiliği koordinasyonunda getirilen 5 kurum tarafından yürütüldüğünü kaydetti.

Kaya açıklamasında şunları söyledi:

“CHP'li Soyer'in yeni bir yalanını sobeliyoruz!

Soyer'in bahsettiği, Seatrade Cruise Med'e kayıtlı İzmir'de hiçbir liman yoktur. 2023'e kadar İzmir'e gelecek 31 gemiye ilişkin Soyer'in hiçbir katkısı olmamış, gemilerin geleceğini basından öğrenmiştir.

Soyer'i yalan dünyasında bırakalım ve gerçeği paylaşalım. Kruvaziyer turizmin artması hedefiyle, İzmir Valiliği'nin koordinasyonunda 5 kurum bir araya gelmiş, İzmir'de bir limanın Seatrade Cruise Med'e üye olması ve fuarın İzmir'de yapılabilmesi için çalışma başlatılmıştır”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

izmirli
21 Eylül 2022 Çarşamba 04:54
Sayin kaya madem izmir sevdalisiniz liman olur uygulama olur her sekilde desteginizi gormek isteriz. Boyle elestiri demecleri vermek kimseye yarar getirmez. Buyrun UNESCO’ya aday gosterilmeyen Kemeralti icin ayni tepkiyi gosterin bizde arkanizda olalim.
gazo
20 Eylül 2022 Salı 21:30
Atilla kaya sizin İmirli olmadığınız için izmirle uğraşmayın dön memleketine orayla ilgilen.Yalanla peynir gemisi yürümüyor.Ülkeyi getirdiğiniz hale bakın.Millet aç onunla ilgilenin.
esnaf
20 Eylül 2022 Salı 16:49
sayın vekil gelen geminin de izmir esnafına bir katkısı yok rehberler belirlemiş bir rota doğru oraya insanların iki saat kemeraltında gezmesine bile izin vermiyorlar önce bunu çözün
O seçilemez!
20 Eylül 2022 Salı 15:10
O aday olursa eçilemez, Binali ve Zihat Zeybekçi ağbilerini denediler; olmadı. Belki DAHA BÜYÜK bir ağbi bulup aday olarak getirirler. Belki. Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra boşta kalanlar olabilir.
İzmirli
20 Eylül 2022 Salı 15:02
Sayın vekilim tebrikler,gerçekleri kamuoyu öğreniyor sizinle
Bülent Işık
20 Eylül 2022 Salı 14:51
Önümüzdeki seçimde belediye başkanlığına aday olursunuz umarım. Siz belediye başkanı olunca Otogar metroda yapılır artık.
..
20 Eylül 2022 Salı 14:50
Bir tek siz biliyorsunuz değilmi.. Siz ne yaptınız zoraki işlerin dışında. İzmire ne katkı sağladınız. Hatırlanmak için yorum yapmayın. iş yapın da herkes konuşsun sizi Algı yaratmayın. İşinize bakın biraz İŞİNİZE..
Otogar metro ne oldu?
20 Eylül 2022 Salı 14:25
Fuarı nerede yapacaksınız? Açılışına dahi gelmediğiniz Fuar İzmir'de mi?

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz