Ege'de Son Söz

AK Partili İnan'dan CHP'li Gökçen'e tepki: Bilmediğin toplara girme

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, CHP İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen'in Ege Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi'ndeki yemek zammı protestolarına dair yaptığı açıklamaya tepki göstererek, "Bilmediğin toplara girme. Hayatında uğramadığın bir şehre seni milletvekili yapan Genel Başkanına da nankörlük etme" dedi. 
AK Partili İnan'dan CHP'li Gökçen'e tepki: Bilmediğin toplara girme
Haberler / Politika
6 Ekim 2023 Cuma 17:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ- CHP İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen'in sosyal medyadan Ege Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi'ndeki yemek zammı hakkında yaptığı, "Sorarsanız üniversite yönetimlerine “bütçe yetersiz” derler. Sayıştay öyle demiyor: Ege Üniversitesi 5.5 milyon TL’lik alacağının peşine düşmüyor, Dokuz Eylül Üniversitesi 40 tane Sayıştay yazısına cevap bile vermiyor. Denetim ve şeffaflıktan kaçan bu mantıkla kimse kamu kaynaklarının gençlerden esirgenmesini haklı çıkarmaya çalışmasın" açıklamasına AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan'dan tepki geldi. 

AK Partili İnan sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Üniversiteli her kardeşimizin sorunu bizim en önemli gündemimizdir. Sizin haberinizin dahi olmadığı sorunlar da bunun içindedir. Ki kendilerinin en büyük handikapı üniversite öğrenimi aldıkları şehrin CHP belediyesi olmasıdır. Bilmediğin toplara girme. Hayatında uğramadığın bir şehre seni milletvekili yapan Genel Başkanına da nankörlük etme" ifadelerini kullandı. 

AK Partili İnan şu  ifadeleri kullandı: 

Sen ki daha Ege Üniversitesinin yolunu bilmezsin.

Dokuz Eylül’ün kaç kampüsü var desem cevaplayamazsın.

Kaç kez bu okullara gittin desem cevap alamayacağımı biliyorum.

Bu okullarımızın rektörleri öğrencileri için senelerdir canını dişine takmış çalışıyor.

İzmir’e sizin belediyenizden daha çok hizmetleri var.

Üniversiteli her kardeşimizin sorunu bizim en önemli gündemimizdir. Sizin haberinizin dahi olmadığı sorunlar da bunun içindedir. Ki kendilerinin en büyük handikapı üniversite öğrenimi aldıkları şehrin CHP belediyesi olmasıdır.

Bilmediğin toplara girme. Hayatında uğramadığın bir şehre seni milletvekili yapan Genel Başkanına da nankörlük etme...

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Mahir
7 Ekim 2023 Cumartesi 12:46
Dünyanın en iyi üniversiteleri sıralamasında 3. sırada yeralan Harvard üniversitesinde rektör üniversite mezunları derneği tarafından seçiliyor.
Sabriİzmir
7 Ekim 2023 Cumartesi 12:12
Ülkesinin sorunlarından bi haber vekil... Sağa sola laf atmak asıl görevi anlaşılan. Oradaki öğrenciler yerine empati yapmak varken, öğrencileri savunanlara kendince laf çakmaya çalışan ergen misali..
hadi ordan
6 Ekim 2023 Cuma 21:36
senın umıt ozdag ıle konuşma vaktın gelmiş o senın boyunun ölçüsünü verır
6 Ekim 2023 Cuma 20:51
Her şeyi de biliyor. Bir gün arıtma diyor, öteki gün kampüs ... diğer gün bakalım ne diyecek?
Yazık
6 Ekim 2023 Cuma 20:25
https://www.egedesonsoz.com/haber/universite-farkli-kuyruk-ayni-ucretsiz-yemege-ege-den-veto/1119747 bu beyefendi herhalde bizi balık hafızalı zannediyor? Geçen yıldan bir haber.
Ergün Tasdemirel
6 Ekim 2023 Cuma 20:16
Sayin,vekil,ögrenci kardeslerimizin sorunlari ile ilgilen.Boş bos sohbet yapma.Giderek bu tavrinla sevimsiz hale geliyorsun.
Bülent Işık
6 Ekim 2023 Cuma 18:51
Mezun olduğu okulun isminin Vali Erol Çakır lisesi yerine Adnan Menderes Anadolu Lisesi olarak değiştiğinden haberi olmayan milletvekili başkasının şehri bilmediğinden bahsediyor.
izmirli
6 Ekim 2023 Cuma 18:00
AKP izmir de niye seçilemiyor sorusunun cevabı bu vekil işte. zihniyet hep aynı . 20 tane öğrencinin yaptığı protestoyu şiddet ile önle. sonrada bunu savun .
BİR VELİ
6 Ekim 2023 Cuma 17:42
Sayın İNAN, her iki üniversitenin yaptığı yemek ihaleleri hangi kanuna göre yapıldı? Ve bu zamlar bu ihaleden ne kadar sonra yapıldı.? Bu bilgileri almakta zorlanmazsınız Sayın İNAN. Nasıl olsa her iki rektörde yabancınız değil. Daha düne kadar sizin partinin milletvekilleriydiler.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz