Ege'de Son Söz

AK Partili İnan 'İzmir geride kaldı' dedi... 'AK Parti belediyeciliği ile gidereceğiz!'

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı yapmak isteyenlerin bugün Kılıçdaroğlu'nu CHP'nin genel başkanlık koltuğundan indirmeye çalıştığını belirtti.
AK Partili İnan 'İzmir geride kaldı' dedi... 'AK Parti belediyeciliği ile gidereceğiz!'
Haberler / Politika
15 Ekim 2023 Pazar 19:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İnan, Ödemiş ilçesine bağlı Küçükavulcuk Mahallesinde partisinin ilçe teşkilatı ve meclis üyeleriyle buluştu, Birgi Mahallesinde muhtar ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Mayıs ayında yapılan cumhurbaşkanı seçiminde "Kemal Kılıçdaroğlu kazanması lazım, Kılıçdaroğlu gençlerin demokrat amcası" diyenlerin bugün Kılıçdaroğlu'nu CHP'nin genel başkanlık koltuğundan indirmeye çalıştığını kaydeden İnan, "Seçimden dört ay geçti. Dört ayda ne değişti? Madem bu kişi bu kadar kabiliyetsizdi, karakter problemi vardı, siz partinizin geleceğiyle, bu adamla ilgili ümitsizdiniz cumhurbaşkanlığına niye layık gördünüz diye bizim bunu sormamız lazım?" diye konuştu.

İnan, İsrail'in Filistin'e yaptığı saldırılara değinerek, Gazze'de bir katliam stratejisi uyguladığını, AK Gençlik'in Filistin davasının yılmaz savunucusu olmaya devam edeceğini kaydetti.

İzmir'in şehircilikte geri kaldığını ifade eden İnan, "Üretimden sanayisine kadar, gençlerin istihdamından tutun her konuda diğer şehirlerimiz önde gidiyor. İzmir'imizin bu geri kalmışlığını AK Parti belediyeciliği ile birlikte gidermek istiyoruz." diye konuştu.

İnan daha sonra Kiraz ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Ali Cengiz Kurt
16 Ekim 2023 Pazartesi 10:35
Kazanırsanız vah halimize Demekki paralar tarikatlara Ihaleler yandaşa Iş görmeyen yatırımlara doyacağız.
izmirli
16 Ekim 2023 Pazartesi 10:33
akp ile ülkeyi giderdiniz.. izmire istemez eksik olsun...
Mustafa
16 Ekim 2023 Pazartesi 09:47
İzmir sizin belediyeciliğinizi de gördü, aman kalsın !
Hayaller Paris, gerçekler Bağcılar, Çinçin
15 Ekim 2023 Pazar 21:05
Mesela hangi şehirlerimiz önde gidiyor? Türkiye'de şehircilik diye bir şey yok ki! Siz kendinizi başarılı belediyecilik yaptığınıza inandırmışsınız ama o kadar. Türkiye'nin başkenti Ankara; doğru düzgün metro yok, şehrin göbeği minibüs dolu, kafanı sola çevirsen gökdelen var, hemen yanında normal apartman, karşısında gecekondular. Havaalanına metro yok, sizin belediye lunapark yaptı, onu da eline yüzüne bulaştırdı. Park şimdi atıl vaziyette çürüyor.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz