Ege'de Son Söz

AK Partili İnan 2024'ü işaret etti: Çözüm AK belediyecilik!

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Bayraklı’da 9 mahalle muhtarını ziyaret ederek ilçedeki vatandaşların yaşadığı sorun ve sıkıntıları yerinde dinledi. Bayraklı'daki yaşanan sorunların için yerel seçimleri işaret eden İnan, "Çözüm AK belediyecilik" dedi. 
AK Partili İnan 2024'ü işaret etti: Çözüm AK belediyecilik!
Haberler / Politika
25 Temmuz 2023 Salı 15:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bayraklı Çay Mahallesi Muhtarı Sabri Yılmaz’ı ziyaret ederek programlarına başlayan Eyyüp Kadir İnan, muhtarlar ziyareti mesaisine Çiçek Mahalle Muhtarı Sezai Çelik, Fuat Edip Baksı Mahalle Muhtarı Necdet Sivarioğulları, Turan Mahalle Muhtarı Nursel Ölmez, Alpaslan Mahalle Muhtarı Fahri Karatay ile bir araya gelerek devam etti.

Buluştuğu her muhtarla mahallenin eksiklerini ve sıkıntılarını istişare eden Milletvekili İnan, sorunları da yerinde tespit etme ve değerlendirme fırsatı buldu.  Ailesiyle birlikte çok uzun zamandır Bayraklı’da yaşayan Eyyüp Kadir İnan, Cengizhan Mahalle Muhtarı Taner Kanbur, Muhittin Erener Mahalle Muhtarı Yılmaz Güngör, Refik Şevket İnce Mahalle Muhtarı Ayhan Bahar’ı ve 75. Yıl Mahalle Muhtarı Selma Tortoç ile görüşerek tamamladı.

SIKINTILARIN KAYNAĞI NAKIS BELEDİYECİLİK
Dinlediği sorun ve sıkıntıların çoğunun kaynağının eksik ve nakıs belediyecilik olduğunu dile getiren İnan, hükümet gündemlerini ilgilendiren işlerde doğrudan yetkilileri arayarak bilgi aldı. İlgili Bakanlık veya İl Müdürlüğünü sıkıntılar hakkında bilgilendiren İnan, taleplerin takibini kurumlarla irtibat halinde kalarak yapacağını belirtti.

Eyyüp Kadir İnan, "Çözülemeyen ve düğüm haline gelmiş sorunların kaynağı yetersiz belediyecilik hizmetleri. Sıkıntıların kökten çözümü 2024 yerel seçimleri. İzmir’de sorunlar ve çözümleri gündemine devam edeceğim. Bayraklı’nın senelerdir çözülemeyen kronik sorunlarının çözümü AK Belediyecilik" dedi. 

Ziyaretlere İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal da eşlik etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

26 Temmuz 2023 Çarşamba 08:48
Ülkeyi batıran parti utanmadan sıkılmadan oy istiyor.
insan hayret ediyor
25 Temmuz 2023 Salı 19:11
hâlâ daha çözüm biziz diyorlar.
MURTAZA HEPMUTLU
25 Temmuz 2023 Salı 17:38
Özür: Mazot 30 lirayı geçti.... Ben bile bu hıza ayak uyduramadığımdan 30 lira diye yorum yaptım. Düzeltir bunu 40 lira olarak güncellerim.
TC misafir
25 Temmuz 2023 Salı 17:36
Söylediğine kendisi bile İNANmıyor. 2001 krizinde dolar 1,85 TL (sıfırları atılmış günümüz değeri) iken şimdi 27 TL ev neredeyse 15 kat fark var bu mu başarı? faiz faiz dediniz milletin ocağına incir ağacı diktiniz. Yahu her şeyi batırdınız düzeltmek sizin neyinize!
EMEKCİ
25 Temmuz 2023 Salı 17:17
Siz ilk önce şu enflasyonu yakıta gelen zamları düzeltin her gün paramız pul oluyor bir ekmek kaç para oldu
VATANDAŞ_1
25 Temmuz 2023 Salı 16:51
Çok güzel bir yöntem belirlemiş Sayın İNAN. Direkt Muhtarların yanında ilgili Bakanlık veya Genel Müdürlüğü arıyor. O zaman şu zamlardan çok canımızın yandığını da Maliye Bakanı Sayın ŞİMŞEK'i arayarak İzmir adına iletir mi acaba ? İlginize şimdiden teşekkür ederiz Sayın İNAN.
gazo
25 Temmuz 2023 Salı 16:32
Yaparsa akp yapar benzin 36tl,ekmek 7tl,dolar 27 tl euro 30tl 21 senedir bu ülkeyi yönettiniz satmadığınız ne kaldı hangi yüzle belediye istiyorsunuz.senin yaşın ermez binalinin 35 projesi vardı hayal oldu.
MURTAZA HEPMUTLU
25 Temmuz 2023 Salı 16:09
Mazotun 30 liraya dayanmasının becerikliliği kime ait Sayın İNAN? Bu konuda da bir adres verirseniz, bizde kimin becerikli kimin beceriksiz olduğunu öğrenmiş oluruz. NOKTA

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz