Ege'de Son Söz

AK Partili Dağ’dan 'kefalet' tepkisi: Neredesin Özgür Özel?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İstanbul’daki 1 Mayıs gerginliği üzerinden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i hedef aldı. Dağ açıklamasında “Askerimize iftira atan kişi ile dayanışma fotoğrafı verdikten sonra kayıplara karışan Sn. Özel neredesiniz? Kimler için emek harcıyor, kimlerle dayanışma içindesiniz?” dedi.
AK Partili Dağ’dan 'kefalet' tepkisi: Neredesin Özgür Özel?
Haberler / Politika
1 Mayıs 2024 Çarşamba 14:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde İstanbul’da yaşanan olaylarla ilgili CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i hedef aldı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan ve olaylardan video paylaşan Dağ, “Ne yazık! 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ne terörize eylemleriyle gölge düşürdüler. Devletin ilgili kurumları güvenlik gerekçesiyle farklı kutlama alanları göstermesine rağmen CHP Genel Başkanı Sn. Özgür Özel’in kefil olduğu ve işçinin alın teri üstünde tepinen kesimler görevini yapan polisimize saldırıyor. Askerimize iftira atan kişi ile dayanışma fotoğrafı verdikten sonra kayıplara karışan Sn. Özel neredesiniz? Kimler için emek harcıyor, kimlerle dayanışma içindesiniz?” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

İzmir İçin
2 Mayıs 2024 Perşembe 07:50
Ne anlattığı ne söylediği belli değil 15 milyon göçmeni ülkemize soktular kimin ne olduğu belli değil terörize diyor istiklalde bomba patlatan işçi miydi ne dediğini bilmiyor
2 Mayıs 2024 Perşembe 07:50
Senden birşey olmaz boşuna uğraşma İzmir li seni istemiyor anla artık
sezarın hakkı sezara
1 Mayıs 2024 Çarşamba 20:44
SAyın dağ bugün 1 mayısa aldığınız önlemleri sınırlarımıza alsaydınız ülkeyi mülteci çöplüğüne çevirmezdiniz. Bir zahmet konuşmayın artık .
Kemal
1 Mayıs 2024 Çarşamba 15:53
Zamansız gereksiz ve anlamsız bir çıkış. Eski CHP tarzı muhalefet.İktidar adaptasyonda zorlaniyor
Mustafa MOROĞLU - Buca
1 Mayıs 2024 Çarşamba 15:20
Sn.DAĞ, 3 y İLE İKTİDARA GELDİNİZ BİZZAT y LERİN DAHADA KÖTÜ UYGULAYICISI OLDUNUZ, Y LERDEN BİRİ NEYDİ YASAKLAR DEĞİL Mİ ? SİZ NE YAPTINIZ YASAK ÜZERİNE YASAK, SİZE NASIL GÜVENSİN BU MİLLET, DİĞERİ NEYDİ YOKSULLUK MİLLETİ YOKSUL HALE GETİRDİNİZ SİZE NASIL GÜVENSİN BU MİLLET, BU NEDENLE SARF ETTİĞİNİZ SÖZLERİN MİLLET KATINDA HİÇ BİR GÜVENİLİRLİĞİ,KARŞILIĞI YOK. NASIL ? DERSEN 31 MART SEÇİMLERİNDE BİZATİHİ YAŞADINIZ,SÖZLERİNİZİN ,TAAHHÜTLERİNİZİN HİÇ BİRİNİ KAİLE ALMADI MİLLETİMİZ, 1 MAYIS TÜM DÜNYADA ŞÖLEN HAVASINDA KUTLANIRKEN, SİZ MİLLETİN KARŞISINA MİLLETİN ÇOCUKLARI OLAN POLİSLERİ DİKEREK YASAKLARIN SAVUNUCUSU OLDUĞUNUZU BİR KERE DAHA GÖSTERDİNİZ, ÜSTELİK ANAYASANIN TAKSİMDE GÖSTERİ YAPILABİLİR KARARINA RAĞMEN, YANİ NE BEKLİYORDUNUZ ÖZGÜR ÖZEL KENDİ EVLATLARI İLE Mİ ÇATIŞACAKTI, ELBET Kİ OYUNUNUZA GELMEDİ.SİZ YİNE YURTTAŞLARIMIZA 3 Y DEN BAHSETMEYE DEVAM EDİN, BELKİ İNANAN OLUR..

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz