Ege'de Son Söz

AK Partili Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Milletin kürsüsünü kirlettiniz!

CHP tarafından kamuoyuna duyurulan Ekonomi Vizyon Belgesi ile ilgili tartışmalar sürüyor.  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve  İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün mecliste yaptığı konuşmada "Şampiyonlar Ligi takımını görünce ağlamaya başladılar" sözüne tepki gösterdi. AK Partili Dağ, "Çözüm uzaklarda değil, her çıktığınızda kürsüsünü kirlettiğiniz millette" dedi.
AK Partili Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Milletin kürsüsünü kirlettiniz!
Haberler / Politika
6 Aralık 2022 Salı 11:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından kamuoyuna duyurulan Ekonomi Vizyon Belgesi sonrası iktidar ile CHP arasında yaşanan polemikler sürüyor.

CHP’nin iktidar olunması durumunda yapılacaklar ile ekonomi kadrolarının dyurulduğu toplantı sonrası gelen tepkilere yanıt veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün mecliste yaptığı konuşmada "Şampiyonlar Ligi takımını görünce ağlamaya başladılar. Biz mi dedik her seferinde daha kötüsünü getirin, o getirdiğinizi de görevden affını istetip kovun ve tarihin gördüğü en amatör ekiple milletin karşısına çıkın diye? Şimdi gidin Erdoğan’a, gözyaşlarınızı silsin…" demişti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve  İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "Sayın Kılıçdaroğlu siyaset yaptığınız ekibinizin yetersizliğinin siz de farkındasınız ki hamburger sofrasında “Dostlarınızın” dayattığı kişileri “Siyaset üstü” diye pazarlıyorsunuz.  Ama bilmelisiniz ki çözüm uzaklarda değil, her çıktığınızda kürsüsünü kirlettiğiniz millettedir" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

izmirce
7 Aralık 2022 Çarşamba 09:38
Rifik gelecek dertler bitecek..!
Skandal!
6 Aralık 2022 Salı 19:11
kürsü kirlettiniz diyenler İyi Partili vekili yoğun bakımlık yaptılar. Olayı başlatanlar, yumruğu atan hakkında savcılık ne zaman harekete geçecek?
Fikret ASLAN
6 Aralık 2022 Salı 16:59
Kılıçtaroğlu Milletin kürsüsünü kirletmiş olabilir ancak siz bütün Ülkeyi kirlettiniz. Ülke mafya ve uyuşturucu merkezi haline gelmiş. Her yer lağım kokuyor. AKP ülkeyi batırmakla kalmadı, milleti de perişen etti.
6 Aralık 2022 Salı 15:05
akepenin oy oranı yüzde 10 bile değil. meclise bile giremeyecek durumdalar şu halleriyle.
Mahir
6 Aralık 2022 Salı 13:53
Türkiye'nin en büyük toptan marketi 9 milyar hâsılat gelirine karşı 90 milyon kâr açıklamış. Yani yüzde 1 civarı. Çok mu bu oran?
6 Aralık 2022 Salı 13:35
Gerçekleri yüzünüze vurmak ne zamandan beri kirletmek oluyor diyecektim ama yüzünüze vurulan şeyler hakikaten de çok kirliydi. Siz de haklısınız. Kendi pisliğiniz ortaya döküldü çünkü...
Ağam bizimle eğleniy
6 Aralık 2022 Salı 12:44
Çözüm uzakta değilse ne diye çözmüyorsunuz?
alo
6 Aralık 2022 Salı 12:38
hiçmi AYNAYA BAKMADINIZ
İZMİR YERLİSİ
6 Aralık 2022 Salı 12:14
Dedi sayın İzmir Vekili ama halkı gören yok geçinemiyoruzzzzz

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz