Ege'de Son Söz

AK Parti İzmir’de iki ilçeye atama

AK Parti İzmir’de Bergama ve Kınık ilçe başkanları atandı. Bergama’da ilçe başkanlığına İl Genel Meclis eski Üyesi olan Hasan Şahin gelirken, Kınık ilçe başkanlığına ise 2024 yerel seçimlerinde AK Parti Kınık Belediye Başkan Adayı Adayı olan Sami Mollaahmet atandı.
AK Parti İzmir’de iki ilçeye atama
Haberler / Politika
26 Temmuz 2024 Cuma 21:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ – AK Parti’de İzmir İl Teşkilatı’nda iki ilçe başkanlığına atama gerçekleştirildi.

Bergama İlçe Teşkilatı’na başkanlık görevini yürüten Sabit Sarıçayır yerine İl Genel Meclis eski Üyesi olan Hasan Şahin atandı. Gerçekleştirilen atama ile ilgili olarak AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesabı üzerinden, “Genel Merkezimizin takdirleriyle AK Parti Bergama İlçe Başkanlığımıza Hasan Şahin atanmıştır. Kendilerini tebrik eder, Bergama ve İzmir’imiz adına hayırlara vesile olmasını dileriz. Vekaleten Bergama İlçe Başkanlığımızı yürüten Sabit Sarıçayır'a verdikleri emekler için teşekkür ederiz” mesajı paylaşıldı.

KINIK’TA ESKİ BAŞKAN YENİDEN ATANDI
Kınık İlçe Başkanlığı’na ise 2024 yerel seçimlerinde AK Parti Kınık Belediye Başkan Adayı Adayı olan Sami Mollaahmet atandı. Mollaahmet, önceki dönemlerde ilçe başkanlığı görevini yürütmüştü. Bu atama ile yeniden ilçe başkanlığına atanmış oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

27 Temmuz 2024 Cumartesi 11:59
Nöbetçiler rumuz helal olsun güzel tespit
Nöbetçiler..
27 Temmuz 2024 Cumartesi 01:29
bucayı ya değiştirin yada ilçe başkanlığını kapatın gitsin. göreceksiniz kapalıyken daha fazla oy alacak parti... bu nedir yaa 20 senedir aynı yüzler dönüp duruyorlar partinin etrafında... partili olsalar gam yemicem ama değiller işin en kötü tarafıda bu. yazık.. şu anki yönetimi de bir an önce değiştirin. bu ve bundan önceki kadar pasif başkan görmedi buca.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz