Ege'de Son Söz

AK Gençlik'ten Starbucks'ta 'Say Stop' eylemi!

AK Parti Gençlik Kolları, bugün 10.00-10.30 saatleri arasında Starbucks’ın Türkiye’de ki tüm şubelerinde Filistin atkılarıyla eş zamanlı yarım saatlik yer kapatma eylemi gerçekleştirdi.
AK Gençlik'ten Starbucks'ta 'Say Stop' eylemi!
Haberler / Politika
27 Ekim 2023 Cuma 11:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Gençlik Kolları üyesi yaklaşık 30 bin genç, Filistin'de yaşanan insanlık dramına Starbucks'ın destek verdiği iddiasıyla ülke genelinde eylem gerçekleştirdi. Gençler ”Say Stop” sloganı ile şubelerde Filistin atkılarıyla yer kapatma eylemi gerçekleştirti.

Filistin halkının onurlu özgürlük mücadelesini destekleyeceklerini belirten AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyup Kadir İnan, eylemlerinin sessiz bir protesto olduğunu ve tüm dünyaya bir mesaj vermek istediklerini belirterek şunları söyledi:

"Bugün AK Gençlik, tüm Türkiye’de en güçlü ve en organize gençlik teşkilatı olduğunu bu büyük eylemle birlikte göstermiştir. Bu gücümüz her zaman barışçıl amaçlarla, ülkemizin birliği ve bütünlüğü adına kullanılacaktır. AK Gençlik ailesi, İsrail’in vahşet boyutunda saldırılarını sürdürdüğü bu günlerde gerek İsrail’e gerekse tüm destekçilerine #SayStop demek üzere eylemlerine devam edecek"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

vatandaş
27 Ekim 2023 Cuma 16:18
kola almak daha iyi olurmuş:))
BİZ
27 Ekim 2023 Cuma 16:16
AKP gençlik kolları başkanı, genç İZMİR millet vekili Filistin sebebi ile Starbucks ları boykot etmeye gençleri organize etmeye çalışıyor fakat Turkiyedeki Starbucks lar şilahlı kuvvetlerimizin silahlarının üretim fabrikalarını bile teslim ettiğimiz Arap ülkelerine aitmiş.
Alen doğu gencer
27 Ekim 2023 Cuma 15:15
şaka gibi. Kola dökmek,portakal kesmek.sturbucks kapatmak vs.. nasıl bir zihniyetsiniz arkadaş siz? Hayır o starbucks lar franchise işletmeler zaten neyin protestosunu yapıyorsunuz?
Yanlış adres
27 Ekim 2023 Cuma 15:13
Sahibi Kuveyt
necdet
27 Ekim 2023 Cuma 14:59
aynı eylemi turkcell için de bekliyoruz. Ege üniversitesi hastanesi içinde hiç çekmiyor, Personel kendi arasında haberleşme sıkıntısı var. defalarca şikayet ettik ama nafile
27 Ekim 2023 Cuma 13:19
Vatan millet sakarya deyip askerliği bedelli yapmak.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz